Klassifikation af sværhedsgrad

Opskrifternes sværhedsgrad

Hos Eponas dagbog finder du opskrifter af varierende sværhedsgrader. Hver opskrift er tildelt en sværhedsgrad fra 1 til 5 stjerner, hvor 1 stjerne angiver de helt nemme opskrifter for begynderen og 5 stjerner angiver opskrifter med de sværeste teknikker for den meget øvede hækler.

På Eponas YouTube kanal kan du finde hjælpevidoer til flere af opskrifterne >>>

1 – BEGYNDER ★☆☆☆☆
Hækleopskrifterne er begyndervenlige. Opskrifterne indeholder ingen svære teknikker, ligesom der er links til hjælpe videoer undervejs i opskrifterne.

2 – LETØVET ★★☆☆☆
Hækleopskrifterne er lidt sværere end begynderopskrifterne, men stadig lette at gå til med almindelige kendte teknikker.

Opskrifterne er for dig, der har hæklet dit første projekt og er fortrolig med at læse en opskrift samt forkortelser.

3 – MIDDEL ★★★☆☆
Hækleopskrifterne er middelsvære og indeholder lidt sværere teknikker og konstruktion. Det kan også dække over opskrifter, som kræver rutine.

Forkortelser og teknikker som er særlige for opskriften, vil være beskrevet.

4 – OVER MIDDEL ★★★★☆
Hækleopskrifterne ligger i den svære ende og kræver en vis rutine og overblik. Der findes flere detaljer i opskrifterne, som kræver lidt mere erfaring.

Forkortelser og teknikker som er særlige for opskriften, vil være beskrevet.

5 – SVÆR ★★★★★
Hækleopskrifterne er for den erfarne hækler og indeholder enten svære teknikker eller en anderledes konstruktion. Her skal du kunne bevare overblikket og holde koncentrationen.

Forkortelser og teknikker som er særlige for opskriften, vil være beskrevet.