Hæklet cardigan, Kismet cardigan

Kismet, en hæklet cardigan

Yes! Opskriften på Kismet cardiganen er færdig.

Jeg er ovenud tilfreds med resultatet, – og selvom jeg er super glad for alle de trøjer jeg har hæklet gennem tiden, ligger denne vist alligevel i toppen af listen. Indtil videre i hvertfald. Ideerne bobler, så hvem ved, måske kommer der endnu en favorit med tiden.

Det er virkelig en god ting med en lækker hæklet cardigan. Min første for øvrigt. En cardigan er fleksibel og snild lige at trække over dagens outfit, – lige pt. fungerer den som overgangsjakke, hvilket den egner sig glimrende til. Til vinter glæder jeg mig til hele dage, i dens varme lune lækkerhed.

Kismet cardigan

Kismet, hæklet cardigan – Info

Cardiganen er hæklet oppe fra og ned i en lækker lun og vamset struktur.

Jeg anbefaler, men det er ikke et must, at man hækler med et garn som foreskriver nål/pind 4, også selvom man skal højere op i nålstørrelse for at opnå hæklefastheden.

Da strukturen er tæt og tyk, bliver cardiganen meget tæt og kompakt, hvis man vælger garn som svarer til hæklefasthedens nålstørrelse.

Når blot hæklefasteheden overholdes er der forholdsvis frit slag ifht. garn. Opskriften er velegnet til 100% uldgarn, uldgarnsblandinger samt akrylgarn.

For en god ordens skyld, må jeg også hellere nævne, at opskriften ikke er egnet som begynder projekt.

Er du begynder udi trøjer og bluser, er det bedre at starte med gratisopskriften; Den nemmeste sweater eller alternativt, og også en gratis opskrift; Den brune trøje

Men ellers krydser jeg fingre for, at I tager godt i mod opskriften på Kismet cardiganen og ønsker jer en god hæklelyst.

Opskriften kan du købe lige her i shoppen, hvor du også kan læse mere om størrelser, garnforbrug og hæklefasthed.

PS: Har du ikke en PayPal konto eller et visakort, kan du købe opskriften ved at sende mig en mail, så sender jeg nummer på mobilepay eller bankoplysninger og sender derefter opskriften til din mail.

Hæklet cardigan, Kismet cardiganen
Kismet – en hæklet cardigan
Hæklet cardigan

2 kommentarer til “Kismet, en hæklet cardigan”

Jeg sætter stor pris på din kommentar