Karklude med hjerter

Kategorier Hækle
Hæklet karklud med hjerter
 Weekend ♡

 

– Og om lidt kommer min søster. Vi har planlagt endnu en af vores marathon-traveture (Okay, indrømmet! Nok lidt overdrevet, men en god tur på et par timer da. På skrænterne i skoven, langs stranden. Et fantastisk kuperet og smukt istidslandskab), det bliver mægtig godt. Herligt med frisk luft, motion og styr på verdenssituationen! Tørvejr ovenikøbet!

Hæklet karklud med hjerter

Tilbage til emnet! Indlægget idag skulle egentlig ikke handle om traveture, men om et fint hæklet mønster, jeg gerne ville dele med jer.

Tror nemlig jeg har hittet mig endnu et yndlingsmønster. Et fint hæklet hjertemønster. Jeg fandt det på bloggen her (hvis du selv skulle have lyst), hvor det er lavet som babytæppe i flotte farver. Synes da det er gevaldig fint.

For lige at afprøve mønsteret, hæklede jeg et par karklude. Jeg er da også blevet så glad for hjerterne, at jeg nu er gået igang med et håndklæde. Tror det bliver virkelig fint.

Jeg har hæklet karkludene på 52 luftmasker i bomuldsgarn 8/4 på nål 3 og ellers bare fulgt diagrammet i ovenstående link. Mønstret er nemt og med de mange stangmasker går det også pænt hurtigt. I like!

Opdatering: Det færdige gæstehåndklæde i samme mønster, kan du se her

Hæklet karklud med hjerter

Bedste weekend til jer

2 tanker om “Karklude med hjerter

  1. Håber du har haft en skøn weekend.Der er altid dejligt med godt selskab,travetur og snak.Så er der fyldt energi på igen.
    Fint ♡mønster til kludene 😊

  2. Tak, og håber det samme for dig. En dejlig weekend her og pludselig blev det jo sommer 😀 Så helt fantastiske traveture er det blevet til.
    Rigtig god mandag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *