Karklude, karklude, karklude – Gratis hækleopskrifter

Som regel har Januar måned været dedikeret til karklud måned her på domænet! Sådan har det ihverfald været de foregående 3 år, hvor jeg har udgivet en gratis karkludopskrift hver uge i hele Januar måned.

I år er lidt anderledes. Jeg er nemlig dybt optaget af andre hækleprojekter og har slet ikke haft tid til karkludene.

Hånden på hjertet, så mangler jeg heller ikke ligefrem karklude! Jeg har vist mættet mig selv og mine nærmeste med klude til de kommende mange år. Hvilket jo er et kæmpe plus ved de hjemmelavede klude. De er ekstremt holdbare, bæredygtige og bliver kun bedre og smukkere med alderen.

Men for ligesom at holde fast i traditionen med karkludene, har jeg været en tur i arkivet og har samlet alle mine gratis opskrifter på smukke karklude i ét link:

Komplet samling af alle mine gratis karklud opskrifter

Du finder alle mine karklud opskrifter lige her – 31 stk, for at være helt præcis.

Her er noget for en hver smag og i enhver sværhedsgrad.

Hæklede karklude
2021 – Årets karklude
Hæklet karklud
2020 – Årets karklude
Hæklede karklude
2019 – Årets karklude

Værsgo’

Du er så hjertelig velkommen til at benytte alle mine gratis opskrifter, men jeg forventer til gengæld at blive krediteret med et link, hashtag eller omtale, hvis du viser ideer eller opskrifter herfra på din egen blog eller sociale medier.

2 kommentarer til “Karklude, karklude, karklude – Gratis hækleopskrifter”

Der er lukket for kommentarer.