Karklud hæklet i muslinge mønster

Hidtil har jeg jo strikket mine karklude, allerhelst disse i perlestrik, men også kludene i lækker vaflet strik hører til mine foretrukne. Både at strikke! Men især i brug, hvor de fungerer rigtig godt.

For første gang har jeg forsøgt mig med en hæklet klud. Fandt opskriften med det smukke muslinge mønster på Drops Designs hjemmeside her.

Når først man lige fanger princippet, er mønsteret ikke svært at hækle. Kluden er virkelig lækker og vamset. Spændt på, hvordan den fungerer i brug, om den mon er for kraftig at vride? Hvad er jeres erfaring med hæklede vs. strikkede klude?

Bagsiden

 

 

4 kommentarer til “Karklud hæklet i muslinge mønster”

  1. Rigtigt fint mønster.Jeg har ikke prøvet at hækle en klud,kun strikket.Så kan desværre ikke sige om det ene er bedre end det andet😊
    God dag😊

  2. Det samme her, jeg har også hidtil strikket mine. Den hæklede virker mere fast og tykkere i det. Lidt spændt på om den er for "kraftig" i brug 🙂 Også en dejlig dag til dig 🙂

  3. Uha, jeg bruger dem bare – hæklede og strikkede. Har nu ikke tænkt så meget over vride-kvaliteten. Men det kan du sikkert afsløre, når nu den kommer i brug 😉 Dette mønster er ret lækkert. Så det vil jeg klart prøve. Tak fordi du deler.

  4. Hehe, kan være jeg tænker for meget over det ;D Kan ikke huske, hvem som nævnte at de hæklede var mere stive i det … Men vi får se når den er vasket og taget i brug. Flot er mønsteret nemlig 🙂

Der er lukket for kommentarer.