Kalenderdekoration 2018

Min tidsplan må siges at holde til ug, kryds og slange i år. Jeg har overgået mig selv i rettidig omhu (noget som bestemt ikke altid er en kendsgerning. Flere gange har jeg fundet mig selv i, i al hast at smække en dekoration sammen den 1. december, så der også det år, kunne blive jul i det lille hjem. Men altså ikke i år, nej!), hvor jeg allerede er klar med årets kalenderdekoration!

Og selvom det ikke er den dekoration, der har taget allerlængst tid at fremstille, er jeg mægtig tilfreds med resultatet og synes den både er enkel og dekorativ.

En fin lille sølvstage fundet på genbrug, gav mig ideen til de 24 små lys i et pænt glas. Arrangeret på en klinke (som jeg tidligere har vist en DIY på HER) tilsammen med lidt kogler og Kristtjørn. Jeg er fan ♡

Har I besluttet hvad skal jeres kalenderdekoration skal bestå af i år, eller kører i efter før omtalte 1. december model?

Kalenderdekoration

Lysene er forholdsvis små og tynde, men lange. Lidt tykkere og noget højere end juletræslys. Tænker ikke det bliver noget problem at nå at brænde ét hver dag. Måske snarere tværtimod.

Men det må komme an på en prøve om succesen skal gentages et andet år. Pænt er det ♡

Kalenderdekoration 2018

Bedste weekend til jer

4 kommentarer til “Kalenderdekoration 2018”

 1. En smuk og enkelt dekoration du har lavet,-dejligt at være i god tid.
  Den går bare ikke herhjemme. Vi pynter og laver dekorationer tidligst et par dage før 1. december. Det er en tradition,så den kan ikke laves om(i hvert fald ikke så længe der er minde børn;0)
  God weekend:0)

 2. I år har jeg bestemt at jeg skal gjøre minst mulig utav julepynt og baking, og skal ikke ha adventslys. Det er i alle fall planen min akkurat nå og så får jeg se om jeg klarer å holde meg til planen.

  Klem fra Ingrid

  • Det mål har jeg også haft nogle år. Mindst muligt af det hele, især hvis man i forvejen er presset. Julen skal ikke være et pres 🙂
   Klem

Der er lukket for kommentarer.