Julestjerner af Hama perler

Med mellemrum bliver jeg super grebet af Hama perlerne. Nok især omkring højtiderne, hvor de er så hyggelige at dimse med. Jeg har lavet små julestjerner af Hama perler og hængt dem på alle dørhåndtag i hele huset. Det ser fint ud og julestemningen forstærkes hver eneste gang jeg åbner og lukker en dør.

Pinterest er jo et enormt inspirerende sted at hænge ud, der er virkelig så mange gode ideer, – også med Hama perler. Selv er jeg netop gået i gang med at lave endnu en opslagstavle derinde, nemlig et Hama inspirations board.

Indrømmet, jeg er temmelig Pinterest afhængig, selvom det kan være lidt små-farligt, for vips, er der gået et par timer. Har I det lige sådan, er I mon ligeså forfaldne til Pinterest som jeg?

Prøv også: Sjove bogstaver af Hama perler

Julestjerner af Hama perler

De gør sig godt mange steder, de små stjerner.

Mine hænger på dørhåndtag i hele huset. Et par har også fået lov at pynte på lysestagen, hvilket også er pænt.

8 kommentarer til “Julestjerner af Hama perler”

 1. Nej, har ikke taget “hul”på Pinterest, men kender godt det med at harma perler får liv i perioder(sådan har mine børn det også kan jeg se)
  Søde stjerner.
  God weekend😊

  • Pinterrest kan være noget af en tidsrøver, men der er virkelig meget fin inspiration at hente 🙂
   Rigtig god weekend til dig 🙂

 2. Søde stjerner 🙂
  Jeg er selv afhængig af Pinterest (på linie med min kaffe-afhængighed..he he) og har også et board bare med HAMA jul. Det er er fantastisk sted at finde inspiration til ALT 🙂

Der er lukket for kommentarer.