Jeg vil bare sige tak

I går var en sort dag! Det er den på sin vis også i dag. Pinterest opretholder nemlig forsat blokeringen.

Alligevel fik igår mig til at tænke mere optimistisk idag.

I skal vide, at jeg er ovenud taknemmelig for jeres opmuntrende ord, de medfølende kommentarer og al jeres støtte. Både her på bloggen, på Facebook og på mail. Af hjertet tak.

Alt dette fik mig til at indse, at nok har Eponas dagbog fået prædikatet “spam”, og nok har bloggen mistet over halvdelen af alle læsere. Men I er også mange som stadig er her.

Det vil jeg bare sige tak for ♡

16 kommentarer til “Jeg vil bare sige tak”

 1. Pinterest eller ej, så bliver jeg ihvertfald hængende ved din blog og nyder alle de smukke ting, du kreerer. Måske jeg skal til at bruge Instagram noget mere, så du kan få noget credit den vej. Det fortjener du virkelig.

  • Tusind, tusind tak Jette
   Og du er mere end velkommen på Eponas Instagram profil, det ville glæde mig enormt.
   Selv har jeg også tænkt, at jeg må til at gøre noget mere ud af både Instagram og Facebook. Desværre, kan man sige, har jeg satset mest på ét medie, nemlig Pinterest. Hvilket, set i bakspejlet, har været et fejlsats. Man skal aldrig lægge alle sine æg i én kurv … men af skade bliver man klog …

 2. Jeg fandt dig via fb – synes egentlig Pinterest er ret bøvlet med rigtigt mange døde links og links der fører til ekstremt mange reklamer, så dem om det 😊 Hvad med Ravelry – kender det kun som bruger, men…

  • Det er jeg super glad for at høre Dorthe, det overbeviser mig jo om, at der findes andet i verden end Pinterest 😀
   Jo, jeg har da en profil på Ravelry, men det er desværre endnu ét af de medier jeg aldrig har gjort noget ud af. Jeg har vist noget at rette op på.
   Tusind tak for input 🙂

 3. Du skal nok klare den. 👍 Du er så dygtig og kreativ på alle måder. 😍 og støtte får du fra mange. Op på hesten igen. Mor

  • Åh, tusind tak <3
   Ja, Epona og jeg klarer den! Der er heldigvis så mange dejlige damer, som forsat ligger vejen her forbi, at vi nok skal klare den!
   Det er stadig bittert, men jeg er meget mere optimistisk idag. Og dybt taknemmelig <3

 4. Jamen dog! Altså Pinterest kan virkelig være irriterende. Synes der er mange “driftsforstyrrelser”.
  Jeg vil til enhver tid holde mig til din gode blog her, hvor jeg nyder dine fine opskrifter og gode billeder. Er pt. ved at hækle den blå Epona-trøje.

  • Ja, der kan skisme hurtigt ske noget! Bedst som man tænker at alt ånder fred og idyl og det hele er i den skønneste orden, så er det, det pludselig ikke alligevel!
   Tusind tak for dine opmuntrende ord. Jeg er evigt glad for at du er med ombord <3

 5. Kære Anja.

  Jeg er ikke selv bruger af Pinterest og bliver det aldrig. Facebook bruger jeg heller ikke. For mig er det for stort og uoverskueligt. Bigger er ikke nødvendigvis better 😉 Jeg bliver i hvert fald ved med at følge dig på din skønne blog og på Instagram, det er meget tilpas for mig, lige meget, hvilke regler der gælder hvor. Det, der er vigtigt for mig er, hvad du står for, og at jeg har stor glæde og inspiration af dine dejlige input. Jeg tænker, at jeg ikke er den eneste, der har det sådan? Giv ikke op, se situationen som (endnu) en drejning ad en ny sti i dit liv. En ny sti med nye muligheder fremfor begrænsninger.

  Masser af varme tanker til dig!
  Corinth 🙂

  • Kæreste Corinth

   Tusind tak for dine varme og opmuntrende ord, de betyder alverden for mig <3

   Og så må jeg indrømme, at jeg er temmelig overrasket over, hvor mange af jer, som trods alt ikke bruger Pinterest. Tænk, her gik jeg og troede at Pinterest var det eneste saliggørende og at det nærmede sig jorden undergang at være blokeret derinde fra.

   Dine, og andres ord, giver mig håb om, at der findes en anden vej frem for Eponas dagbog, udenom Pinterest. Det er jeg dybt taknemmelig for <3

   Tak fordi du stadig er med på min og Eponas rejse.
   Anja

 6. Jeg har en Pinterestprofil, men bruger stort set aldrig Pinterest. Det siger mig simpelt hen ikke ret meget. Men jeg tænker, at de ophæver blokeringen igen efter et stykke tid, mon ikke …? Jeg havde en overgang problemer på Instagram, hvor jeg blev beskyldt for at have betalt mig fra likes. Det havde jeg bare slet ikke. Det kunne jeg ikke drømme om! Men efter en uge, tror jeg, og efter at jeg havde skiftet adgangskode, virkede det pludselig igen. Man er jo sårbar, når man bevæget sig på platforme, der ikke er ens egen. Derfor tror jeg det er guld værd at have en blog på eget domæne. Og det har du jo 🙂
  Jeg kikker jævnligt indenfor, bare fordi her er hyggeligt. Ikke fordi jeg hækler 🙂
  Kh Nana

  • Lige præcis, man er virkelig sårbar på andres platforme. Jeg priser mig lykkelig for at Eponas dagbog ligger på eget domæne. Her bestemmer jeg! 😀
   Jeg ved ikke om de ophæver blokeringen igen, – jeg har stadig intet hørt, men jeg håber.
   Din oplevelse på Instagram lyder ret ubehagelig. Betalte likes lyder helt hen i vejret, når jeg tænker på dig – og heller ikke spor nødvendigt 🙂
   Tak fordi du kiggede forbi 🙂
   Kh. Anja

 7. Hvad bilder printerest sig ind. Jeg er rigtig glad for din blog og de flotte ting du laver. Du har nogle dejlige ideer. Er glad for du har en hjemmeside så man kan følge dig videre.

  • Ja, det er virkelig ærgerligt. Jeg forstår jo godt begrundelsen for blokeringen, helt sikkert. Men hvor er det ærgerligt, at de fastholder den, når nu fejlen er rettet.
   Jeg fik det svar tilbage, at desværre så det ikke umiddelbart ud til at de kunne (læs: ville) ophæve blokeringen, hvilket er trist.
   Tak fordi du forsat er med, det betyder så meget for mig <3

 8. Jeg har været på ferie og læser først dette nu, men vil også lige give min opbakning og fortælle hvor vildt glad jeg er for din blog. Jeg hænger fast og har printet en masse af dine kludeopskrifter, fik hæklet to styks på vej til og fra Østrig, så TAK! Det gode ved internettet er at alt går så stærkt, i næste måned er spam-dommen glemt af alle. Jeg ved det, har arbejdet med IT i 30 år. Rigtig go’ dag. 🙂

  • Selv rigtig mange tak Sanne 🙂
   Jeg håber også hurtigt det er glemt. Især håber jeg, at Pinterest på et tidspunkt ophæver blokeringen, problemet er nemlig, hvis man derinde fra klikker for at komme til min blog, kommer der en dialogboks op, hvor der står at linket er blokeret, da det kan medføre spam. ØV!
   Men jeg har besluttet, at forsøge ikke at lade det påvirke mig, og det skal heller ikke have lov at ødelægge min glæde over at blogge.
   Rigtig god dag til dig 🙂

Der er lukket for kommentarer.