Januar udsalg

Jeg er vild med bomuldsgarn! Hvilket langt de fleste af mine hækle og strikkeopskrifter også bærer tydeligt præg af.

Det er rart at arbejde med, og så er det genialt til alle former for klude, håndklæder, hæklede dyr, puder og kosmetikpunge. Alt det, jeg sætter særlig stor pris på at hækle.

Når jeg køber garn på nettet, kigger jeg derfor altid først efter udvalget og prisen på bomuldsgarn. I går, da der skulle bestilles garn til nye projekter, var heller ingen undtagelse.

Og jubii, januar udsalget er jo i fuld gang. Hvorfor dagens indlæg er et bomuldsgarns-udsalgstip af de bedre.

Januar udsalg

Affiliate-links

Rito.dk holder nemlig januar udsalg. Der er rigtig mange, virkelig gode tilbud på garn, tilbehør, hobbygrej og -bøger.

Men det jeg (selvfølgelig), især hæftede mig ved, er at man lige nu kan få Drops bomuldsgarn 8/4 til 8 kr pr. nøgle. Ja tak!

Forsyningen af bomuldsgarn til det næste stykke tid, er nu undervejs. Hvor jeg glæder mig til at modtage min pakke. Det kan heldigvis ikke kan vare længe. Rito plejer, foruden gode tilbud, at yde en super service og lynhurtig levering.

Tippet er hermed givet videre, hvis du selv står og mangler …

God shoppelyst 😀

 

4 kommentarer til “Januar udsalg”

  1. Jeg elsker også bomuldsgarn og købte alt, alt for meget ind for et stykke tid siden, så behovet er godt dækket ind . Det eneste garn jeg må købe ind i år, er strømpegarn. Har e garnlager der dækker næsten alle behov 🙂

    • Uhh, det kender jeg godt 😀
      Min garnkurv flyder også over!
      Men det er altid bomulden jeg vender tilbage til og det er jeg også rigtig god til at få brugt i bund. Hvorimod det andet garn … uha – Det skal jeg heller ikke have mere af 😀

Der er lukket for kommentarer.