Insekt hotel i haven

Vi er klar til overnattende gæster her i haven, jeg har nemlig købt et hotel!

Desværre er sommerfugle og andre insekter jo i tilbagegang og jeg vil så gerne have en have med flagrende sommerfugle, mariehøns og masser af fugle. Jeg er spændt på om de små besøgende godkender hotellet, men ihvertfald har de muligheden for længere ophold nu. Næste projekt må være at finde et godt sted at placere hotellet.

Jeg har plantet en del krydderurter og andre blomster der skulle virke tiltrækkende på sommerfugle og andre insekter, bl.a. Kæmpe Verbena, som blomstrer senere på sommeren. Pt. er det mest løgplanter der blomstrer.

3 kommentarer til “Insekt hotel i haven”

  1. Tak 🙂 Desværre kan jeg ikke tage æren for at have lavet det fine hotel, det er et jeg har købt med henblik på at tiltrække insekter. Tror lige jeg retter i indlægget, så det er helt klart, at hotellet er købt 🙂

Der er lukket for kommentarer.