Infinity hearts Lily

Nok kan jeg ikke hækle så meget lige for tiden pga. min hånd. Til gengæld kan jeg da videre formidle et lækkert garn og et godt tilbud!

Jeg er nemlig helt “dårlig” over Infinity hearts Lily. Jeg synes det er så lækkert og findes i så fine farver. Jeg ville sådan ønske, at min hånd var med på at hækle noget mere.

Infinity hearts Lily

Infinity hearts Lily består af 70% bomuld og 30% superwash merino uld, en skøn blanding året rundt. Men i sær som forårs-, sommer- og efterårsgarn, er det jo helt perfekt. Garnet fåes i så fine og lækre douche farver.

Det ville passe perfekt til min Merle sweater og min Merle hue. Den skønne Fenja vest kunne også være noget så fin, og lidt mere sommerlig i Infinity hearts Lily. Åh, hvem der bare kunne hækle. Sådan rigtigt hækle.

Rabatkode og garntaske

Rito har garnet på tilbud lige nu, så tag et kig HER.

Køber du 10, eller mere end 10 nøgler, får du en gratis garntaske med i købet, hvis du indtaster rabatkoden: LILY10

Rabatkoden gælder indtil 26.05.21 – Eller så længe lager haves.

Merle sweater, hæklet sweater

Den smukke Merle sweater og fine Fenja vest kan med fordel hækles i Infinity hearts Lily

Fenja Vesten, hæklet vest

Indlægget indeholder reklame-links