Hyben tid – Ideer & opskrifter

Egentlig kan jeg lide alle årstider og er ret taknemmelig for at bo i et land, hvor man virkelig mærker årstidernes skiften.

Sensommeren med de mættede farver og naturens overflod, er nu alligevel særlig skøn. Lige nu er det de smukke orange hyben, som lokker. Men også rønnebærrene står flere steder og lyser så kækt. Jeg trak i regntøj og gummistøvler i dag. Drog mod stranden og har hygget mig helt gevaldigt med at indsamle smukke hyben. Jeg kom til den konklusion, at egentlig er det lige meget med regnvejr, så længe man er klædt på til det, og indstillet på, at sådan er det i dag.

Inden jeg laver marmelade af de mange hyben, kunne jeg ikke dy mig for at lege og dekorere lidt med nogle af dem. De er virkelig så taknemmelige at pynte op med. Så super smukke.

Andre opskrifter & ideer med hyben. Klik på linket:
Hyben

 

Hyben

 

Enkel, men dekorativ bordpynt til høstgilder eller sensommerfester: Syltetøjsglas, hyben, jutesnor og små hulsten. Suppleret med et par kornaks og en brombærkvist bundet sammen med jutesnor.

Hyben

 

Hyben

Selvom det har regnet mere eller mindre hele dagen, var det nu alligevel en herlig strandtur. Der er en helt særlig stemning på stranden en dag som idag. Mennesketomt, stille og utrolig smukt.

 

 

4 kommentarer til “Hyben tid – Ideer & opskrifter”

  1. Hvor ser det fint ud, med de hyben dekorationer! Jeg har aldrig nogensinde lavet noget som helst med hyben, men som barn, elskede jeg hypensuppe. Gad vide om man kan finde en opskrift på det. Jeg kigger på de hyben hvert år og tænker, at jeg burde prøve dem af. Måske bliver det i år…

  2. Det lyder til at have været en skøn tur du har været på i dag.
    Jeg kommer også forbi hyben buske på min løbetur og har overvejet lige og stoppe en dag for at plukke nogle.Farven er så fin.
    Rigtige flotte dekorationer du har lavet nu(-og tidl.:0)

  3. Jeg har heller aldrig prøvet at lave hybensuppe, men det lyder ret lækkert. Og sikkert rigtig godt mod vinterforkølelser. Så vidt jeg husker er hyben fyldt med C-vitamin. Finder du en opskrift, så del endelig 🙂

  4. Ja, farven er perfekt! Jeg har også svært ved at lade dem sidde på busken. Det var en herlig hybentur. Sommervejret er selvfølgelig vildt trist, men med regntøj og gummistøvler fungerede det 🙂

Der er lukket for kommentarer.