Hjemmelavet lysmanchet af træperler

For tiden har jeg et ret godt øje til den helt lyse træfarve. Noget jeg aldrig før har haft. Alle vores møbler er enten hvidmalede eller helt mørkt træfarvet. Måske fordi jeg har en forkærlighed for arvestykker fra en tid, hvor møbler bare havde den dér mørkbejsede farve. Eller var malede …

I stedet for at udskifte hele møblementet, hvad jeg nok ikke kunne trives med i længden alligevel, har jeg indført den lyse træfarve i små klatter rundt om i huset. Dækkeservietter og enkelte kurve i den helt lyse søgræs flet. Små redskaber i lyst træ og senest den hjemmelavede lysmanchet eller lysekrans, faktisk blev jeg helt i tvivl om det korrekte navn, da jeg sad og skrev indlægget her.

Synes det ser ret fint ud med den lyse farve til alt det andet.

Smukke træperler i hobbyrummet, som det var oplagt at gøre noget med. Valget faldt på en hjemmelavet lysmanchet.

Perlerne er trukket på ståltråd i en omkreds der passer til lyset. Enderne af tråden er snoet sammen og gemt inde i en perle.

Hvis jeg har perler nok, overvejer jeg at lave små hjerter til ophæng, tror det kunne være fint. Ideerne er hermed givet videre, hvis du også er vild med træperler

Rigtig god weekend