Hjemmelavede sirupper

Når jeg kigger på statistikken over bloggens mest læste indlæg, er indlæggene med hjemmelavede sirupper pænt med i front. Jeg er super glad for, at I har lyst til at bruge opskrifterne – hjemmelavede sirupper er virkelig noget af en lækkerbidsken ♡

Det fik mig på ideen at samle de foreløbige sirupsopskrifter i ét indlæg:

  1. Opskrift på lækker karamelsirup, perfekt i caffe latte eller blandet med flødeskum til en lækker karamelsovs
  2. Spicy ingefærsirup, skøn i the eller til brunch pandekagerne
  3. Forfriskende citronsirup er uundværlig til hjemmelavet lemonade
  4. Frisk myntesirup er god til marinering af bær og frugter. Jeg elsker den også i kaffe

Grundopskriften på sirup er 2 dl sukker og 2 dl vand som koges sammen med ønskede krydderurter, frugt eller bær. Pånær karamelsiruppen som er lidt anderledes.

Jeg har en idé om at skulle lave kirsebærsirup når det bliver tid for de skønne bær. Fik engang en dessertkaffe, bestående af kaffe og flødeskum overhældt med kirsebærsirup. Overraskende men ret fantastisk kombination, som jeg har planer om selv at afprøve.

Har I skønne sirupsopskrifter, så del endelig