Hjemmelavede gaveposer til kalendergaverne + rabatkode

Når man trænger til en lille pause fra hæklenålen, er klippe & klistre et herligt alternativ, – som forøvrigt fint lader sig kombinere med små bitte og nemme hækleprojekter (Læs: små hæklede stjerner)

Jeg elsker mine pæne fold-selv gaveposer, og vender tilbage til dem igen og igen. Tænker de også vil være virkelig velegnede til kalendergaver. 24 små poser i en fin kurv, pyntet med klistermærker og hjemmelavede gavevedhæng

Rabatkode med 20% besparelse idag

Og lige netop idag er en god dag at supplere lageret af hobbysager, til julens hyggelige klippe & klistre dage. Du sparer nemlig 20% på alt hobbygrej, ved at handle online hos CChobby idag. Er det noget for dig? Rabatkoden finder du længere nede i indlægget.

Hjemmelavede gaveposer

Hjemmelavede gaveposer til kalendergaverne + Rabatkode

Reklame-link

Du skal bruge:


Se alt det fine designpapir hos CChobby.dk, hvor du kan få 20% rabat, hvis du handler idag. Rabatkode: SINGLESDAY19

Koden er gyldig i dag den 11.11.2019 så længe lager haves | Leveringsomkostninger pålægges | Rabatkoden kan kun benyttes én gang og kan kun benyttes til køb fra www.cchobby.dk | Rabatkoden skal indtastes i rabatkodefeltet i kassen, før du afslutter din bestilling, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder | Rabatkoden gælder ikke på i forvejen nedsatte varer | Rabatkoden kan ikke ombyttes til kontanter eller bruges til køb af gavekort | Tilbuddet gælder kun privatkunder | Alle priser er inkl. moms.

Skabelon til de hjemmelavede gaveposer

Jeg har tidligere lavet en skabelon til gaveposerne. Gratis, printvenlig PDF fil:

Billedeguide til at folde poserne efter, finder du HER

Hæklede stjerner

De små hæklede stjerner, finder du opskriften på HER

Hjemmelavede gaveposer

Bedste mandag til jer