DIY gavepose

Hjemmelavede gaveposer til kalendergaverne + rabatkode

Når man trænger til en lille pause fra hæklenålen, er klippe & klistre et herligt alternativ, – som forøvrigt fint lader sig kombinere med små bitte og nemme hækleprojekter (Læs: små hæklede stjerner)

Jeg elsker mine pæne fold-selv gaveposer, og vender tilbage til dem igen og igen. Tænker de også vil være virkelig velegnede til kalendergaver. 24 små poser i en fin kurv, pyntet med klistermærker og hjemmelavede gavevedhæng

Rabatkode med 20% besparelse idag

Og lige netop idag er en god dag at supplere lageret af hobbysager, til julens hyggelige klippe & klistre dage. Du sparer nemlig 20% på alt hobbygrej, ved at handle online hos CChobby idag. Er det noget for dig? Rabatkoden finder du længere nede i indlægget.

Hjemmelavede gaveposer

Hjemmelavede gaveposer til kalendergaverne + Rabatkode

Reklame-link

Du skal bruge:


Se alt det fine designpapir hos CChobby.dk, hvor du kan få 20% rabat, hvis du handler idag. Rabatkode: SINGLESDAY19

Koden er gyldig i dag den 11.11.2019 så længe lager haves | Leveringsomkostninger pålægges | Rabatkoden kan kun benyttes én gang og kan kun benyttes til køb fra www.cchobby.dk | Rabatkoden skal indtastes i rabatkodefeltet i kassen, før du afslutter din bestilling, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder | Rabatkoden gælder ikke på i forvejen nedsatte varer | Rabatkoden kan ikke ombyttes til kontanter eller bruges til køb af gavekort | Tilbuddet gælder kun privatkunder | Alle priser er inkl. moms.

Skabelon til de hjemmelavede gaveposer

Jeg har tidligere lavet en skabelon til gaveposerne. Gratis, printvenlig PDF fil:

Billedeguide til at folde poserne efter, finder du HER

Hæklede stjerner

De små hæklede stjerner, finder du opskriften på HER

Hjemmelavede gaveposer

Bedste mandag til jer

Jeg sætter stor pris på din kommentar