Halloween i haven

Jeg elsker simpelthen levende lys og bål i haven. Især om vinteren og i efteråret. Den stemning det giver er så hyggelig. I går skar jeg ansigter i græskarrene. Og de skaber nu stemning og lys udendørs.

Det kan føles lidt trist, nu de lyse aftener efterhånden er forsvundet. Omvendt synes jeg det giver plads til en anden form for aftenhygge, hvor det er endnu mere oplagt med bål i bålfade og bålpladser. Græskarlygter og lys i lanterner og syltetøjsglas. Jeg er så super glad for at bo i et land med så skiftende årstider og hver årstid har helt egen charme og muligheder <3

Godt med varmt tøj, en kop varm cacao eller kaffe og så gå ude i haven mens mørket falder på og de levende lys blafrer. En oplevelse man ikke må snyde sig selv for <3

Jeg har forsøgt at indfange stemningen på billederne herunder.