Hæklet tørklæde med de lange farveskift

Godaften på bloggen.

Sikke dog et blæsevejr. Efter en udfordrende tur hjem fra arbejde, er jeg er krøbet i ly i sofahjørnet med mit nye garn og hæklenålen. Min lille bil er bestemt ikke glad for blæst. Eller, det er nok nærmere mig, som synes det er en sardindåse at køre i, når det blæser som nu. Flere steder var store grene blæst ud på vejen og skabte “spændende” forhindringsbaner. Men trods blæst og forhindringer landede vi heldigvis sikkert, hjemme på adressen.

Jeg er virkelig ikke god til blæsevejr, – bliver lidt små-ængstelig og tænker om det hele nu holder. Pyh! Er det mon et lokalt fænomen, eller har det også pustet kraftigt hos jer, her til eftermiddag/aften?

Garn med lange farveskift

Nok om blæsevejr! Heldigvis virker det til at stilne af nu!

Tænkte jeg ville vise jer det foreløbige resultat af de lange farveskift, hvor man lige netop kan ane det første skifte. Tror det bliver ret godt.

Dog kan garnet være lidt af en udfordring at hækle med. – Eller måske har jeg bare ikke knækket koden til, hvordan det skal behandles. Tråden består nemlig af 4 tynde tråde, som let filtrer sammen og ikke altid er lige lange.

På billederne kan man lige ane at første farveskifte er begyndt. Den ene af de sandfarvede tråde går over i en grøn. Jeg kan se, at lige om lidt, starter næste grønne tråd. På den måde bliver skiftene blide og bløde, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

Så alt i alt, trods de mange tråde og mindre fuglereder, er jeg mægtig godt tilfreds med resultatet og glæder mig til at se det færdige tørklæde.

Faktisk får jeg lyst til at eksperimentere med bomuldsgarn og flere tråde. Hidtil har jeg kun forsøgt med 2, for at opnå et tone i tone resultat. Men jeg spekulerer på, om man kan lave noget med 3 eller 4 tråde selv. Nogen af jer som har prøvet det?

Mine tidligere tone i tone hæklerier kan ses HER (håndklæde), HER (penalhus) og HER (kosmetikpung i multifarver).

Hæklet tørklæde

Indeholder affiliate-links

Garnet jeg hækler med er Mayflowers 3

Og en gratis opskrift på tørklædet finder du her

Hæklet tørklæde med lange farveskift

Dejlig aften til jer

4 kommentarer til “Hæklet tørklæde med de lange farveskift”

 1. Åhhh, jeg kan se, at du er stødt på et af de problemer jeg havde med det garn. Jeg blev aldrig dus med det, men jeg håber du gør, for fint og lækkert er det.
  God dag til dig

  • Tørklædet bliver skønt og fint, men garnet er ikke det letteste at have med at gøre.
   Det synes jeg heller ikke 😀
   Eller har jeg bare ikke fanget teknikken 😀
   Også en god dag til dig

 2. Sikke smukt og forårsagtig det bliver 🌸😍 og du er bestemt ikke den eneste der ikke er fan af blæsevejr. Der er man bare nødt til at kravle i sofaen og hygge med nørkleri. Det er det eneste blæsevejr dur til 🤣😉

  • Tak, er super spændt på at få det færdigt. Især glæder jeg mig til at begynde på den lilla 😀
   Nej blæst – Det er jeg bare ikke god til, rart at høre jeg ikke er ene om dét 😀

Der er lukket for kommentarer.