Hæklet påskeæg med riller

De sociale medier er en evig og uudtømmelig kilde af fine ideer. Jeg kan virkelig bruge oceaner af tid på at snuse rundt. Især Pinterest er jeg pjattet med, men også Instagram byder på lækkert håndarbejde og skønne ideer, – både til at lade sig inspirere af, men bestemt også opskrifter til afprøvning.

Forleden viste Lene, som jeg følger på Instagram, nogle ret lækre hæklede påskeæg med riller. Heldigvis med henvisning til opskrift, så de var lette at finde frem til. Dem var jeg naturligvis nødt til at afprøve.

Påskeæggene, som er fra Stof & Stil er super let hæklet. Skulle du selv have lyst, linker jeg til opskriften herunder …

Hæklet påskeæg med riller

Hæklet påskeæg med riller

Opdatering 2021: Linket virker desværre ikke længere. Stof og Stil har åbenbart fjernet opskriften fra deres side.

Har du mod på selv at eksperimentere, er fremgangsmåden stort set den samme som mine hæklede græskar, som du finder opskriften på HER

Dog hækles lidt flere lm til at starte på, men færre rækker ifht. græskarrene.

Jeg har fyldt mine med fiberfyld istedet for de flamingoæg opskriften foreskriver.

Du kan også prøve min opskrift på de søde og nemme hæklede påskekyllinger

Rigtig god weekend når I kommer dertil

2 kommentarer til “Hæklet påskeæg med riller”

Der er lukket for kommentarer.