Hæklet jul

Jeg slæber lidt bagefter i år, – det er endnu ikke helt gået op for mig, at der snart kun er en måned til juleaften. Jeg bliver ved med at tænke, at der er god tid og at der er længe til …

Det var egentlig først da jeg tog et kig på bloggens statistik, at jeg observerede en voldsom trafik på jule-indlæggene. Lidt overraskende, når man stadig synes det lige har været sommerferie.

Selvom jeg dog har været ved at hækle en nissehue, er det stadig med den dér “jeg-er-i-god-tid” følelse. Hmm, det er vist påkrævet at revidere min tidsfornemmelse!

Hæklet jul

Og apropos tid, så bliver det vist begrænset, hvor mange nye hæklede juleopskrifter jeg får skabt i år. Det slæber jeg alt for langt bagefter til at nå.

I stedet har jeg samlet nogle af bloggens mest populære juleopskrifter i dette indlæg. De fleste kan du hækle ganske gratis. Kun nissehuen er en betalingsopskrift.

Hæklet gavevedhæng

Gavevedhæng: Hæklet direkte om jutesnor. Gratisopskrift finder du HER

Dobbelte stjerne med ophæng: Gratisopskrift finder du HER

Hæklet julesok

Hæklet julesok: Gratisopskrift finder du HER

Hæklet julekugle: Gratisopskrift finder du HER

Hæklet nissehue til børn: Opskriften kan købes til download i Eponas butik, eller via MobilePay ved at sende mig en mail.

Opskriften koster 25 kr.

eponasdagbog@gmail.com

Se også: Du kan også tage et kig i arkivet lige her, hvor du finder endnu flere hæklede juleopskrifter


Værsgo’

Du er så hjertelig velkommen til at benytte alle mine gratis opskrifter, men jeg forventer til gengæld at blive krediteret med et link, hashtag eller omtale, hvis du viser ideer eller opskrifter herfra på din egen blog eller sociale medier.