Hæklede poser – Nu med video

Julie skrev til mig for ikke så længe siden, om hun måtte lave en video af mine hæklede poser, og dele den på Youtube.

Det måtte hun! At lave video, er ikke noget som står højt på min ønskeseddel, – jeg vil meget hellere skrive og fotografere. Men jeg kan sagtens se fordelen ved en video og tænker at rigtig mange har stor glæde af dem.

Derfor blev jeg også rigtig glad for hendes henvendelse. Synes jo det er herligt, at min opskrift på hæklede poser nu findes som video guide.

Poserne kan hækles i 3 størrelser, og Julie har såmænd lavet videoer af alle 3 størrelser. Rigtig fine videoer med grundig gennemgang! For nok blev jeg vældig glad over hendes henvendelse, men samtidig var det også med en lille smule kriller i maven, sådan at give slip på en af mine opskrifter, til en andens offentlige fortolkning. Men jeg må sige, at jeg virkelig er yderst fornøjet med videoerne.

Tak Julie

Video og den skrevne opskrift

Jeg linker til den ene af hendes videoer, den med mellemstørrelses posen lige HER

Min oprindelige skrevne opskrift, finder du lige HER

Hæklede poser

De hæklede poser er noget så fine til de hæklede rondeller, som vaskepose, frugtpose og/eller opbevaringsposer.

Værsgo’
Du er så hjertelig velkommen til at benytte alle mine gratis opskrifter, men jeg forventer til gengæld at blive krediteret med et link, hashtag eller omtale, hvis du viser ideer eller opskrifter herfra på din egen blog eller sociale medier.