Små hæklede jute hjerter

Ingen jul uden jute, sådan er det ihvertfald her hos mig.

Jeg er vild med det grove garn og har tidligere hæklet både påskeæg, flaskebrikker og kurve, foruden alle de ophængssnore, sløjfer og videre i den dur, som juten er så fin til.

De små hjerter her, er virkelig nemme, 1 omgang, det er alt. Indtil videre har jeg limet et par på krøllede konservesdåser, men jeg tænker også de kunne være fine stukket på en hårnål eller lignende og anvendt i dekorationer, – eller måske som ophæng.

Se også: Rustik kurv hæklet af kraftig jutesnor

Hæklede jute hjerter

  • Jutegarn
  • Nål 4 – 4,5

Jeg har brugt denne opskrift, men blot hæklet 1. omgang.

Trådenderne er limet fast på bagsiden med en klat kontaktlim.

Hæklede jute hjerter

Hæklet jute hjerte

4 kommentarer til “Små hæklede jute hjerter”

  1. Jeg fandt lidt blandet “garn” i huset og er begyndt at hækle hjerter – egentlig bare for at prøve da jeg tænkte, at det var fint “tag med”-håndarbejde i forbindelse med en rejse i næste weekend. Men nu kan jeg slet ikke stoppe igen – måske bliver det slet ikke nødvendigt at hente det gamle julepynt ned fra loftet 😉

    • Det kender jeg godt! At man kan blive helt bidt af en enkelt lille ting. – Men de er da også søde … og nemme … og geniale til rester. Ene plusser! 🙂

Der er lukket for kommentarer.