Hækle inspiration i Marts

Sådan! Trods kulden er første forårsmåned skudt i gang, og med dén endnu længere dage, flere grønne spirer og forhåbentlig masser af solskinstimer. Derudover får Marts lov at kick-starte påsken og de medfølgende fridage, samt påskehyggen med familie og venner. Ikke så ringe for årets første forårsmåned.

Arter måneden sig fra sin allerlyseste side, håber jeg at kunne drikke kaffe i haven. Bare en enkelt gang! Derudover glæder jeg mig til en masse skøn hækling og andre finurlige påfund.

Apropos planer: Jeg har længe haft lyst til at lave et fast uge- eller månedsindslag her på bloggen. Sådan ét med masser af inspiration. Ikke kun en enkelt idé, som normalt. – Men pudsige, sjove og smukke ideer fra hele det store internet. Jeg falder nemlig så ofte over noget, jeg synes er interessant, eller gerne ville kigge nærmere på, når jeg snuser rundt på nettet. Ofte glemmer jeg det bare igen, eller kan ikke finde det efterfølgende.

Derfor; som nyt tiltag her på adressen, vil jeg hver måned samle et inspirationsindlæg. Primært hækle inspiration, selvom jeg også har sneget lidt andre fine og søde sager ind, – plus et par enkelte, virkelig gode tilbud (affiliate-link).

Så se med herunder og lad dig inspirere:

Marts måneds hækle inspiration, og andre godter fra det store internet

Victorian Lattice square – De absolut smukkeste, hæklede “viktorianske” firkanter. Opskriften er på svensk, men let forstålig. Desuden fulgt at en rigtig fin billedeguide.

Rito.dk kører lige nu kampagne med 20-90% besparelse på garn og tilbehør fra Infinity Hearts. meget spændende garn til billige penge. Tilbuddene gælder til og med 4. marts.

Leder du efter hækleopskrifter på dansk? Så tag et kig forbi danskehækleopskrifter.dk. Siden er endnu forholdsvis ny. Men Sara, som står bag, gør et kæmpe arbejde for at samle de danske opskrifter ét sted.

freeformer.dk – Super inspirerende hækling i de mest finurlige former og faconer

Nemmeste opskrift på hæklede påskeæg

Er du vild med færdigpakkede kit? Drops designs populære hækle og strikke kit, kan købes lige HER. Stort udvalg i alt fra tasker, klude, cardigans og tørklæder

Hæklede kurve? – find inspiration til kurve i alle afskygninger!

Sådan læser du en hækle opskrift – fin guide til de forskellige forkortelser og udtryk man kan støde på i en hækle opskrift

1/2 times hækling – Bog inspiration

Eller var det noget med en lækker hjemmelavet kiksekage til påskehyggen?

Skal du have gæster til påskefrokost i år? Inspiration til nemme påskeretter

Derfor bliver du sundere af at hækle og strikke ♡

Bag selv de sødeste påskehare boller

Gratis påskeskabeloner til papir og kartonklip. Lige til at printe ud. Perfekt hygge med børn eller børnebørn

Hækle inspiration

Jeg er spændt på at høre, hvad I mener om indlæg som dette. Er det mon også inspirerende og brugbart for jer?

Lidt tidligt ganske vist, men I ønskes alle en pragtfuld weekend

 

8 kommentarer til “Hækle inspiration i Marts”

  1. Ha ha, elsker allerede dit indlæg.
    Skyndte mig ind på dit første link til Victorian Lattice Square og er vild med det svenske udtryk “fuskstolpe”. Elsker svensk. Tak for inspiration.

    • Fantastisk og velbekomme – Det er jeg bare super glad for at høre 😀
      Og velkommen i klubben af svenskofile, hvis man kan sige sådan 😀 Elsker også svensk!

  2. Glæder mig allerede til at blive endnu mere inspireret. God ide med sådan nogle indlæg. Dem glæder jeg mig til at følge 😊

Der er lukket for kommentarer.