Hækle inspiration i Maj

Kom Maj, du søde milde.

Lidt senere, end sædvanligt! Men hermed ihvertfald Maj måneds inspirationsindlæg. Primært hækle ideer, selvom jeg også har sneget lidt andre fine og søde sager ind, – plus et par enkelte gode tilbud (affiliate-link).

Så se med herunder og lad dig inspirere:

Maj måneds hækle inspiration, og andre godter fra det store internet

Måske er Maj ikke primært den måned, hvor man tænker uldgarn. Men køber du nu, er der virkelig mange penge at spare. Så snyd ikke dig selv for et kig på Ritos Drops super sale kampagne. Alle de skønne uld- og uldblandinger fra Drops. Jeg kunne virkelig ha’ lyst at afprøve Drops Big Delight, som changerer så smukt i farverne.

Ikke mere uldgarns snak i denne omgang. Nu til noget mere Maj-agtigt:

Mangler du en ny strandtaske til sommeren? Opskrift på charmerende, hæklet Strandtaske/strandnet

Eller hvad med at hækle den skønneste retro solhat?

Undgå mareridt: Inspiration til den fineste hæklede drømmefanger ♡

Har du, ligesom jeg, en svaghed for hæklede tasker, kan jeg godt anbefale at tage et kig på denne opskrift: Den flotteste mulepose, med det lækreste grafiske mønster. Den står helt klart på min hækle-to-do liste!

Endnu en grafisk skønhed. Opskrift på en hæklet puf

Et filt kugle tæppe (komplet guide), eller måske en filt kugle skål, er endnu ét af de projekter, jeg længe har haft stående under “skal afprøves”. Filtkugler kan købes (på tilbud) HER, hvor du også kan finde yderligere inspiration. En hunde/katte kurv blandt andet ♡

Design dine egne banderoler til dit håndarbejde, helt gratis og lige til at printe, lige HER ♡

Som afslutning, lidt sødt: Maj måned, (samt de kommende måneder) = iskaffe ♡. Og denne i luksusudgaven, kan fint gøre det ud for både en enkel dessert, eller som afløser for den ellers obligatoriske softice.

 

God weekend

2 kommentarer til “Hækle inspiration i Maj”

Der er lukket for kommentarer.