Hækle inspiration i August

Ups, – Hækle inspirations indlægget for denne måned var da nær smuttet i svinget!

Men bedre sent end aldrig, jo.

Som I ved, er jeg helt og aldeles optaget af hæklede bluser for tiden. Godt nok vil jeg helst selv designe og lave opskrifterne, men skøn inspiration findes mange steder. Jeg har nydt at kigge hos både Drops Design og Mayflower, som begge har rigtige fine hæklede bluser.


Se med her:

Smuk bluse med mønstret bærestykke. Så fin og nordisk

Endnu en smuk sag med norsk mønster, jeg elsker bare disse mønstre 

Sød sennepsgul bluse med hulmønster – flotteste efterårsfarve

Fineste bluse i filéthækling ♡

Stilfuld hæklet jakke med bomber

Retro sæt når det er bedst!

Min egen relief sweater opskrift, er jeg heller ikke færdig med at eksperimentere med

Rigtig god weekend

2 kommentarer til “Hækle inspiration i August”

Der er lukket for kommentarer.