Hækle inspiration i April

2 dage tilbage af påskeferien. Håber I alle har nydt – og nyder dagene, med det som gør jer glade, hver især. Stille og rare dage har det været her hos mig. Haven er forårsklar, maven er fyldt og en ny og dejlig forårsmåned venter forude.

Trods den ofte noget lunefulde måned, ihvertfald sådan rent vejrmæssigt, er April særlig for mig! Tænker det hænger sammen med, at det også er min fødselsdagsmåned. Lidt sentimentalt og små-barnligt, egentlig! Men siden barns ben, har jeg på den måde identificeret mig med April. April er mig og jeg er April. Har I det mon ligesådan med jeres fødselsmåned?

Ihvertfald har jeg fødselsdag sidst på måneden, og er jeg heldig, bliver det 24 grader og høj sol … eller det modsatte; pivkoldt og slud.

April er ikke til at stole på, hver dag den tager en ny kjole på”. En af min mormors evigt sande, men pudsige talemåder (hun havde forøvrigt også fødselsdag i April) ♡.

Udover fødseldagsfejring glæder jeg mig til:

 • At forspire masser af planter til haven, tomateksperimenterne især
 • Klippe Lavendler ned, så de kan vokse sig tætte og smukke
 • Se alting grønnes så småt
 • Plante mine yndlingspelargonier, Dronning Ingrid, i baljer og krukker
 • Forhåbentlig masser af sol og kaffe i haven

Mon ikke jeg så har fablet tilstrækkeligt om Aprils dyder, eller mangel på samme! Som i sidste måned har jeg samlet et indlæg med inspiration til hækling, + det løse. Spændende ting jeg er stødt på, på min vej rundt på det store internet.

Derfor:

April måneds inspirationsindlæg. Primært hækle inspiration, selvom jeg også har sneget lidt andre fine og søde sager ind, – plus et par enkelte gode tilbud (affiliate-link).

Så se med herunder og lad dig inspirere:

April måneds hækle inspiration, og andre godter fra det store internet

Har du ligesom jeg, en svaghed for hæklede firkanter? Så må du ikke snyde dig selv for et kig på dette smukke og romantiske sengetæppe. Når jeg betragter det, ønsker jeg så inderligt, at min tålmodighed var blot en smule større.

Forårsbaby i vente?  Gratis hækle og strikkeopskrifter til baby 

Hækleskole – Er du nybegynder? Kan du lære de basale teknikker med Sys Fredens grundige og informative bog

Frihåndshækling – Inspirerende bog om frihåndshæklingens sjove og ædle kunst

Eller hvad med at hækle din egen gulvløber? fint og enkelt!

Gratis opskrift på det smukkeste hæklede sjal i lækre, lækre forårsfarver. Hæklet i blød babyalpaca. Komplet garnkit kan købes HER

Lad dig inspirere af alle de nyeste garn- og hobbyartikler fra Rito. Mange lækre sager iblandt!

Evighedsblomster på en ny måde: Hækl din egen fine forårsbuket. Gratis opskrift på hæklet Gerbera finder du HER

Sidste udkald vist! Men påskeæggene på øverste billede finder du her

Har du prøvet at hækle med jutesnor? Opskrift på smuk og rustik kurv finder du her

Er du vild med at hækle dyr? Så tag et inspirerende kig HER

Savner de hæklede kurve en bedre og mere stabil bund? Super smart trick til en jævn bund

Skal du give pengegaver til forårets store mærkedage? 9 sjove ideer til pengegaver

Hjemmelavet (påske)knas. Virkelig nemt og super lækkert.

OBS: Gode tips til mindre madspild ♡

Inspiration til hækling

Nyd de sidste dage af påsken ♡

8 kommentarer til “Hækle inspiration i April”

 1. Tak for aprils inspirationer,der er virkelig mange gode ideer og muligheder.
  Har lige hørt at der kommer lunere vinde i næste uge/weekend, så vi kan da håbe at du sidst på måneden kan få fødselsdagskaffen udenfor😊
  Tænker også man på en eller anden måde har et særligt tilhørsforhold til den måned man er født i.
  God søndag.

 2. Jeg har det lidt på samme måde med september, men det er i mine øjne også en meget god måned. Smukt lys, hvis man er heldig fint vejr også kan man samle ind af bær og frugter😊u

 3. Som altid meget god inspiration at hente hos dig.
  Jeg har med vilje ikke tjekket dine links ud, for jeg må ikke lade mig trække ind i flere fristelser 🙂 🙂
  Der er blevet *pillet navle* for længe her og der er SÅ meget der trænger til min opmærksomhed, men jeg er nu glad for, at jeg igen har lidt kræfter at trække på/fra. 2 års *forsømmelse* vil tage tid at komme til bunds i + oprydning i alt det der er i gemmerne, som jeg ikke nænnede at smide ud. Ud skal det dog nu, for det giver i sidste ende ingen mening at holde fast i noget der ikke bruges og kun beholdes af sentimentale årsager.
  Hav en dejlig uge trods det drilske vejr 🙂

  • Det er så dejligt for dig, at du efterhånden kommer mere til kræfter! De bunker skal du nok komme til bunds i. Før eller siden 😀
   Min dag her efter ferien har været lettere øv. Min lille æske af en bil, besluttede at strejke på vej hjem fra arbejde! Hmmm … Heldigvis var Vejhjælpen hurtig og æsken er nu afleveret til videre forarbejdning på værkstedet! Øv – De penge kunne jeg da godt have brugt på noget andet. Men på den anden side, har jeg svært ved at undvære en bil. Arbejder langt fra alfarvej og offentlige transportmidler.
   God aften til dig

 4. Tror altid der vil være noget særligt over ens egen fødselsdagsmåned.

  Håber du har haft en god påske, jeg kom endelig ordentlig igang med haven her i påsken, nu venter jeg på lidt varme…. og at jorden sætter sig i højbed ene så de kan få mere jord….. men min lille have begynder at få rum.
  Det næste bliver at pleje græsplænen og rododendronen. ….

  Glæder mig til at se hvad du laver i April.

  • Aii, er du kommet igang i haven. Så dejligt, at I fik den have 🙂
   Men ja, nu skal der bare noget varme til.
   – Håber du på et tidspunkt viser billeder fra din have, den ville jeg gerne se 🙂

Der er lukket for kommentarer.