Grøntsags bowl

Grøntsags bowls er jo super populære og med god grund. Det er da simpelthen en alletiders måde at anvende sine grøntsagsrester på. Som alternativ til den mere traditionelle salatskål er den sådan set også rigtig fin og mætter virkelig godt.

– Og så ser den da både charmerende  og indbydende ud …

Vores grøntsagsskuffe trængte gevaldigt til en oprydning, derfor lavede jeg en skål til os hver. Rigtig nemt og lækkert.

Grøntsags bowl

Indlægget her er egentlig ikke en decideret opskrift. Bowlen kan fyldes præcis efter smag og behag eller hvad grøntsagsskuffen indeholder.

Jeg fyldte bunden af vores bowls med fintsnittet spidskål stegt på panden i olivenolie, vendt med lidt salt og sesamfrø. Toppede skålen med en anden lynstegt blanding, bestående af lidt rød peber, en smule porre, lidt majs, forårsløg og kidneybønner. Vendte hele herligheden på panden med lidt stærk indisk inspireret krydderiblanding.

En sød kartoffel, skåret i tern og bagt i ovnen fik også lov at være med, ligesom en lækker hummus med rigeligt hvidløg. Prikken over i’et blev et halvt æg i hver skål og et drys persille. Let og lækker kødløs aftensmad samt en ryddelig grøntsagsskuffe.