Søde gør-det-selv ideer til mors dag

Ingen tvivl om, at jeg elsker hjemmelavede gaver. Især at modtage, men også at give. Holder meget af tanken om, at nogen har lavet noget med omhu og kærlighed, præcis til mig. Og det samme den anden vej, når jeg skal give.

Snart er det mors dag, og i den forbindelse har jeg været i Eponas arkiv, hvor jeg har samlet 6 bud på ideer til fine og hyggelige hjemmelavede gaver.

På trods af kærligheden til gør-det-selv gaver, kan jeg alligevel være lidt ambivalent omkring udelukkende at give hjemmelavede gaver. Jeg vil super gerne selv modtage hjemmegjorte ting. Men når jeg skal give, kan jeg godt blive lidt tvivlende: Er det nok? Regner de det? Nu kan det jo ikke byttes! Osv. osv. Medmindre selvfølgelig, at der er et specifikt ønske om noget hjemmelavet.

Derfor giver jeg ofte en kombi af købt og hjemmelavet. En hæklet kosmetikpung kan fyldes med lidt lækker creme, noget make-up eller anden forkælelse. De små dekorationer kan kombineres med god chokolade og den hjemmelavede bodyscrub kan suppleres med en skøn bodylotion.

Søde gør-det-selv ideer til mors dag

Gør-det-selv ideer til mors dag

Klik på linket og find vejledninger og opskrifter

Ideer til mors dag ♡

 1. Hæklet kosmetikpung med stjerner. Fyldes med småt og lækkert forkælelse.
 2. Frisk karse (eller andet mikro-grønt) i smukke gamle kopper.  fint, altså. Så karsen ca. 5 dage før gaven skal gives.
 3. Hæklet hjerte. Sødt i gavekurven eller som vedhæng på blomsterbuketten.
 4. Fineste lille genbrugsdekoration: Malede konservesdåser med forårs løgplanter
 5. Clutch med de smukkeste hæklede krokodilleskæl
 6. Skøn og lækker hjemmelavet bodyscrub med kokosolie. Perfekt til at sommer-klargøre huden.

Hvordan med jer, bliver I mon glade for at få hjemmelavede gaver?

4 kommentarer til “Søde gør-det-selv ideer til mors dag”

 1. Jeg har det lidt på samme måde som dig. Jeg kan godt lide at få hjemmelavede gaver, men synes ikke helt at det er godt nok, hvis jeg giver en hjemmelavet gave, så jeg er vild med din ide med at peppe gaven op med købt “tilbehør” :0)

 2. Hejsa.
  Søde og gode ideer du viser. Heldigvis fejrer vi ikke mors-dag. Selvfølgelig er det dejligt at få gaver, men jeg synes ikke jeg mangler noget. Nyder derimod at se de unge give hinanden gaver, til mor’s og far’s dag.
  Ha en dejlig uge

Der er lukket for kommentarer.