Godt nytår

Traditionen tro, et status indlæg over året der gik på Eponas dagbog.

Sidste år gjorde jeg for første gang status med min egen Best Nine for 2020, og det har jeg egentlig lyst til at gentage. Det er virkelig dejligt og givende at kigge tilbage på årets hækleopskrifter. Jeg kan jo lide dem alle, ellers var de aldrig blevet udgivet, men nogle har jeg alligevel mere lyst til at fremhæve, end andre.

Længere nede i indlægget kommer som vanen tro, en top 10 over de indlæg I har læst mest i 2021.

Det er nemlig lidt pudsigt, for der er altid en form for forsinkelse på det jeg udgiver, og det I læser mest. Det er ikke usædvanligt, at de opskrifter jeg har udgivet i år, først vil høre til i top 10 over mest læste indlæg om et par år. Jeg elsker det, – for i bund og grund er det jo det fornemste udtryk for slowfashion. Som I ved, går jeg meget op i bæredygtighed, og mine hækledesign skal derfor allerhelst være brugbare i mange år, samtidig med at de også følger lidt med tidens trend.

I vilkårlig rækkefølge, min egen Best Nine 2021

2021 var året hvor jeg for alvor fik gang i hækledesign til de små piger. Det voldte mig ærlig talt temmelig mange kvaler i starten. I sær fordi jeg i så mange år, udelukkende har lavet opskrifter til små drenge og voksne kvinder.

Men da jeg først fik hul på bylden, har det til gengæld været virkelig sjovt at designe til små piger. Mit mål har dog hele tiden været, at udover kjoler og nederdele, skal de fleste design gerne kunne bruges til begge køn.

Top 10 over de mest læste indlæg på Eponas dagbog 2021

Og så til de 10 mest læste indlæg på bloggen i 2021

  1. Opskriften på de nemmeste hæklede karklude
  2. Den hæklede elefanthue
  3. Den sommerlige bøllehat
  4. Opskriften på Den Nemmeste Sweater
  5. Futterne til baby
  6. Hæklede sokker til voksne
  7. Den lille Sofus trøje
  8. Den hæklede vest til små drenge (og piger)
  9. Fenja vesten, den hæklede vest til damer
  10. Den asymmetriske oldemor firkant

Det var for så vidt ordene, tak fordi I læser med

Godt nytår

– Husk, efter vinter bliver det atter forår

2 kommentarer til “Godt nytår”

Der er lukket for kommentarer.