Godt nytår

Inspireret af mit startfeed på Instagram, hvor folk viser alle deres flotte best-nine for 2020 frem, har jeg selv været et smut i arkivet.

Jeg er jo egentlig mægtig godt tilfreds med alle de ting jeg har hæklet i løbet af det herrens, underlige og lidt skræmmende år, som 2020 har været.

– Men de 9 herover, er alligevel nogle af de ting, jeg selv har mest lyst til at fremhæve.

Statistik for 2020 – Top 10 over de mest læste indlæg

Traditionen tro, er en af mine december fornøjelser, at kigge årets statistik for Eponas dagbog igennem. Det er altid en morsom og også overraskende oplevelse. Som regel har jeg en forestilling om, hvilke indlæg I vil være gladest for, – og lige så ofte tager jeg fuldstændig fejl!!

Min erfaring er nemlig, at der for det meste sniger sig en dark horse, eller 2, ind fra højre. Et indlæg, jeg på ingen måde havde forudset, ville komme til at ligge i top 10.

Men det er så absolut dét, der gør det både morsomt og interessant at nørde lidt statistik.

Men, here goes … De indlæg I har læst mest i år.

  1. Hækleopskrift på de allernemmeste karklude – Ingen tvivl om, at dette indlæg gik sin sejrsgang i marts og april under den store nedlukning. Jeg tænker mange i den forbindelse fik ekstra meget lyst til at lære og hækle. Selv har jeg i den grad nydt godt af dén færdighed. 2020 har været hæklenålens år, og ikke ret meget andet.
  2. Den skønne “nemmeste sweater” indtager en smuk 2. plads over årets mest læste indlæg. Men den er altså også noget så god.
  3. De evigt dejlige futter til baby soler sig på 3. pladsen
  4. I december eksploderede sidevisningerne for de hæklede gavevedhæng, – at jeg sidste år oversatte opskriften til engelsk i kommentarfeltet, har gjort at bloggen lige pludselig fik besøg fra hele verden. En lidt pudsig fornemmelse, egentlig.
  5. Min opskrift på mine højt elskede hæklede sokker ligger lunt som nummer 5 på listen
  6. pladsen indtager den vidunderlige hæklede elefanthue. En opskrift jeg er umådelig tilfreds med, og som har været hæklet utallige gange, – af mig, min datter og rigtig mange af jer. Tak
  7. Den lille hæklede Sofus trøje har erobret 7. pladsen i løbet af året.
  8. De smukke karklude med stjernemønster får atter lov at deltage i årets top 10. Uden at være helt sikker, tror jeg faktisk de har været med i denne hall of fame siden bloggens spæde start.
  9. Fenja vesten, den hæklede vest til damer får også lov at være med. Fuldt fortjent, virkelig! En rigtig herlig opskrift, på en rigtig herlig vest.
  10. Snurretop bøllehatten sniger sig lige akkurat ind på 10. pladsen. Den allerbedste sommerhat til de mindste!

I ønskes alle, alt det bedste for 2021.

Herfra ønskes I alle, alt det bedste i 2021. Jeg krydser alt, hvad krydses kan, for at 2021 vil blive det år, hvor vi alle, på en eller anden måde, kan få vores tilværelse tilbage.

For selvom jeg bestemt nyder at mange nye hæklere er kommet til i løbet af 2020, står et corona-frit samfund allerøverst på min nytårsønskeseddel.

Godt nytår

2 kommentarer til “Godt nytår”

Der er lukket for kommentarer.