Godt nytår

Traditionen tro, et status indlæg over årets mest læste indlæg på Eponas dagbog.

Top 10 over de mest læste indlæg i 2019

 1. Første pladsen går ubeskåret til hækleopskriften på de nemmeste karklude
 2. Skarpt forfulgt af hækleopskriften på den nemmeste sweater
 3. De kære hæklede futter til baby indtager 3. pladsen
 4. På 4. pladsen, en genganger fra forrige år, nemlig de hæklede karklude med stjernemønster
 5. Et juleindlæg, der i løbet af december blev læst så mange gange, at det indtager en flot 5. plads: De hæklede gavevedhæng
 6. Endnu en genganger fra sidste, og forrige år: Den hæklede boblepung
 7. Den lækre hæklede Sofus trøje til de små, er en stolt indehaver af 7. pladsen
 8. Karkludene med de krydsede stangmasker får også lov at være med i top 10
 9. Ligeså den lækre hæklede struktur karklud
 10. Og som rosinen i pølseenden: De skønne hæklede sokker

Som det fremgår af årets top 10, er I begejstrede for at hækle karklude. Det samme er jeg! Det lyder måske lidt skørt, men jeg knus-elsker hver eneste af mine klude og kommer aldrig nogensinde til at benytte “plastik-klude” igen!

Samtidig glæder jeg mig over hver eneste karklud, der hopper af nålene rundt omkring. Forhåbentlig kan det på sigt, bidrage positivt til vores hårdtprøvede planet.

Januars karklude

Og apropos karklude …

Endnu en tradition her hos Epona, er Januars hæklede karklude. Jeg hækler naturligvis karklude hele året … til gaver, eller som prøve-klude til nye mønstre. Men derudover er Januar den måned, hvor jeg primært supplerer mine egne karklude.

For mig er Januar nemlig en udpræget praktisk måned. Slut med julestads, (over)forbrug og hæklede pynteting, og ind med alle de praktiske og nyttige ting.

– Vil du også være med til at opbygge, eller forny din egen beholdning af praktiske og lækre karklude, så kig forbi her på domænet. Hver fredag i hele Januar, deler jeg mine allernyeste gratis opskrifter på skønne og smukke karklude.

Til slut vil jeg ønske jer alle et fantastisk

Godt nytår

6 kommentarer til “Godt nytår”

 1. Jeg er ikke den store hækler, men jeg godt overskue en karklud, og jeg vil forsøge at producere et par stykker i januar 🙂 Godt nytår til dig og dine, Anja!

Der er lukket for kommentarer.