Godt nytår

Om ganske snart ringer det ind til et nyt år. I den forbindelse holder jeg af status og reflektion.


Eponas top 10, årets 10 mest læste indlæg

Sidste år delte jeg en top 10 over årets mest læste indlæg på bloggen, det har jeg lyst til at gentage. Synes det er interessant at se, hvilke indlæg I vægter højest.

Det er nemlig langt fra altid de indlæg jeg forestiller mig, der ender med at ligge øverst. Men kig med her:

 1. På en klar 1. plads ligger indlægget med den lille hæklede boblepung
 2. Skarpt forfulgt af hækleopskriften på de allernemmeste karklude
 3. 3. Pladsen indtager de hæklede karklude med det smukke stjernemønster
 4. Den hæklede firkant med den runde midte får også i år lov at være med på listen
 5. De smukke hæklede krokodilleskæl er bloggens 5. mest læste indlæg
 6. Som helt ny på listen, kommer det enkle, lune og helt vildt skønne ribhæklede halstørklæde
 7. Det eneste ikke-hækle-relaterede indlæg i top 10, går til sy-guiden: Hvordan syr man lynlås og foer i en lille pung eller taske
 8. Kosmetikpungen med de smukke hæklede stjerner fik også en plads på listen
 9. De hæklede karklude med hjerter fik et stort hop op ad listen her i December, og sniger sig lige akkurat ind på 9. pladsen
 10. Som rosinen i pølseenden: Morten skildpadde og hans yndige frue

Sidste års top 10 kan ses HER. 

Som det tydeligt fremgår, er der ikke stor forskel på de 2 lister. Mange indlæg er gengangere fra sidste års liste.


Eponas dagbog, fortiden og fremtiden

Oprindelig startede Eponas dagbog som mit helt eget lille album, eller dagbog, om man vil.

Jeg er en smule af en nørd og elsker, som i elsker, elsker, at rode med teknikken bag bloggen, jeg elsker at fotografere, redigere og udtænke smukke billedekompositioner.

Samtidig er jeg drevet af en stor skabertrang og en (indimellem umulig) hjerne, som arrangerer den ene idé efter den anden, og syntes dengang det kunne være sjovt, at have et sted, at gemme mulige og umulige ideer, samt billeder fra min have, mit håndarbejde og mine oplevelser.

I starten var bloggen ret privat og noget jeg, et eller andet sted, var temmelig blufærdig omkring. Den var mit helt eget hemmelige frirum. Et sted at rode med netop de ting, som interesserer mig.

Efter et par måneder fik min mor og søster lov at læse med. Det første halve år af bloggens levetid, mindst, var de mine absolut eneste læsere.

Men stille og roligt kom I flere til. Samtidig opdagede jeg værdien af, at nogen læser med, – at nogen har glæde af det jeg ligger op. Faktisk må jeg sande, at det betyder mere end jeg har ord for. Det er en helt ubeskrivelig glæde, at I vil dele Eponas univers med mig. Jeg er dybt taknemmelig, rørt og også lidt stolt!

Fremtiden

Umiddelbart står Epona ikke overfor store forandringer. Efterhånden synes jeg, jeg har fundet en god kadence med at poste 2 – 3 gange om ugen. Poster jeg oftere, går min hjerne i selvsving og bliver overaktiv og mere hitte-på-som, end jeg rent fysisk kan nå at følge med til.

2 – 3 gange om ugen holder kreativiteten i gang, men uden det bliver en stressfaktor. Derfor forestiller jeg mig, at også år 2019 vil betyde et par ugentlige indlæg her på adressen.

Et nyt tiltag i Januar måned bliver “Ugens hæklede klud”, så trænger du også til en opfyldning på karklud fronten, så kig med hver onsdag.

Samtidig ønsker jeg, at Eponas dagbog forsat skal være en kreativ idé-blog, og ikke udelukkende handle om hækling, hvorfor jeg har et ønske om at lave lidt flere DIYs, gerne med genbrugs materialer.

Men omvendt, så længe det er lysten, der driver værket, – og det er det! Og skal være. Vil der være perioder med mere af ét, fremfor andet. Ofte er jeg nemlig intenst optaget af noget i perioder. Det være sig jeans-genbrug, smeltet plastik og selvfølgelig hækling, som trods alt er en gennemgående yndlingsaktivitet.

Dette var mine overordnede tanker omkring bloggen i det nye år, derudover hører jeg rigtig gerne, hvad I tænker? Noget I mangler, noget I kunne ønske mere eller mindre af? Konstruktiv feedback modtages altid med kyshånd.

…. Og dermed vil jeg ønske jer alle en rigtig god aften i morgen, samt et godt og lykkebringende nytår.

Godt nytår

4 kommentarer til “Godt nytår”

 1. Godt nytår. Jeg har næsten lige fundet din blog, så jeg har ingen ønsker eller feedback.
  Ser frem til klude ideer. Jeg skal igang med både strikkede og hæklede til mine børn

  • Tusind tak og hjertelig velkommen til.
   Det med kludene lyder bekendt 🙂 Selvom mine piger begge hækler og strikker, er det mig som holder dem med klude. Men det er fint, – Jeg kan rigtig godt lide det. Synes klude er så geniale til at afprøve nye mønstre og teknikker 🙂

 2. Det er en skøn blog du har, og jeg nyder at følge med. Jeg kan godt li’ dine ideer, og selv om jeg ikke er så stærk i at hækle, så finder jeg alligevel inspiration i de ting du laver (kom fx i tanke om at der ligger en 2 år gammel ufærdig bobbelpung i bunden af min kreakurv… måske jeg burde ruske den op og lave den færdig ;0)… så del endelig alle de spændende DIY’s som din hjerne finder på i løbet af året. Jeg glæder mig til at se hvad du finder ud af at lave af genbrug 🙂
  Godt nytår til dig og din familie!

Der er lukket for kommentarer.