God sommer

Nu er det nu, – lige om lidt, ihvertfald! Sommerferie! … Ah, så herligt.

Det smukke og helt fantastiske sommervejr, har ellers gavmildt sørget for feriestemning siden starten af Maj, men nu er det alligevel nu. Ferie, … sådan rigtig ferie! Jeg glæder mig!

Jeg glæder mig til at holde fri, koble helt af og bare være.

Derfor har jeg heller ikke en lang liste, over alt det jeg skal bruge min ferie på. Faktisk har jeg slet ingen. Kun 2 ting ligger helt fast:

  1. Jeg skal gå kyst til kyst stien (eller, hvor meget vi nu når) sammen med min søster. I vinter skrev jeg om min drøm. – At gå netop den sti. Den drøm bliver nu til virkelighed ♡. Vi pakker teltene og vandrerygsækkene, snører støvlerne og drager afsted. Helt primitivt og ganske off-line. Åh, jeg glæder mig … Nærvær, nærvær, nærvær. Ingen “burde og skulle”, men udelukkende smuk natur, fint samvær og en afslappet fra-øjeblik-til-øjeblik indstilling.
  2. En familie-shelter-overnatning. 4 generationer i skoven. Så hyggeligt. Vi har gjort det før og det er bare noget af det bedste. En skøn og afslappende måde at være sammen på og noget børnene ser utrolig meget frem til (At lege og samle brænde i skoven, at sidde om bålet og voksne med god tid, står skarpt i deres erindring ♡) Har du selv lyst, kan du læse mit indlæg om tips og links til overnatning i shelter.

God sommer

Med billeder fra “min egen” dejlige strand, vil jeg ønske jer alle den bedste sommer.

Tak fordi I læser med her hos Epona. Tak for jeres engagement og den inspiration I bidrager med. Uden jer ville det ikke være det samme at blogge ♡

På gensyn om et par uger

God sommer

Hyberose
Hybenrose med gæst
Havtorn
Smukke Havtorn
Drivtømmer
Drivtømmer og bølgesprøjt

♡♡♡♡

10 kommentarer til “God sommer”

  1. Følelsen af at nu er det nu, ferie lige om lidt, er simpelthen bare dejlig
    Det lyder som skønne ferieplaner du/I har.
    -Fordybelse,nærvær og afslapning.
    Rigtig god ferie😊💥

Der er lukket for kommentarer.