Glæder på en grå mandag

Som regel forsøger jeg at have fokus på det positive og glædelige. Sjældent skriver jeg et brokke indlæg, hvilket dette vel egentlig heller ikke er. Nok mere et forsøg på at holde fast i det rare og glædelige, på en lidt mandags-agtig mandag.

Jeg startede nyt job d. 1.11. Et job jeg rigtig gerne vil. Et job jeg bestemt tror, jeg vil blive rigtig glad for. Men sådan et jobskifte er sjældent uden udfordringer. Heller ikke i mit tilfælde. Det tager tid før man er velintegreret og føler sig scene- og hjemmevant i arbejdsrutinerne. Så er jeg træt! Mega træt – alle de nye indtryk tærer på energien.

Derfor har jeg på denne lidt grå og temmelig udfordrende mandag tændt et par stearinlys i vinduet. Synes det ser så hyggeligt ud og de små lys skaber sådan en rar og hyggelig, stille glæde.

Og så vil jeg glæde mig over:

Jeg kan allerede mærke det – det bliver en god mandag aften.

 

Ha’ nu en fin aften

2 kommentarer til “Glæder på en grå mandag”

  1. Tak – jeg forsøger, jeg forsøger virkelig at fokusere på de små glæder hver eneste dag. Det lyder lidt patetisk, men det er dét der gør livet godt. Alle de dér små daglige glæder. Så man ikke ender med kun at se frem til næste weekend, næste ferie, næste, næste … been there, done that! 🙂 Aldrig mere! 🙂

Der er lukket for kommentarer.