Fuglereder i internettet

Et ganske kort visit på bloggen … Som overskriften antyder har jeg fuglereder i netforbindelsen og bloggen holder derfor en ufrivillig pause.

Desværre har min nabo kappet forbindelsen da han klippede hæk, og den kære tekniker, som netop har være forbi, kunne desværre ikke love, hvornår forbindelsen blev genoprettet!

I skrivende stund kører jeg internet-deling fra min mobil. Trist nok rækker dén forbindelse ikke til store billeder og lange hækleopskrifter. Indlægget idag er derfor krydret med smukke billeder af de fineste buketter, nogle min søster havde lavet til min nieces konfirmation.

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget

Jeg er naturligvis en smule ærgerlig over den manglende netforbindelse, jeg arbejder nemlig på flere spændende hækleprojekter som jeg brænder efter at vise frem. Til gengæld har min have aldrig set vel-friseret ud!

Det er virkelig slående, hvor stor en tidsrøver det kære internet er. Jeg er lige overrasket hver gang jeg, frivilligt eller ufrivilligt er nødt til at være foruden.

I ønskes alle den bedste tirsdag, jeg glæder mig utrolig meget til en stabil forbindelse, som igen giver mig mulighed for at kigge regelmæssige ind her på kanalen.

Jeg smutter stadig ganske kort forbi med mellemrum, men nu ved I, hvorfor der kan være lidt længere svartid på spørgsmål til opskrifter og lign.

Vi ses