Forår i sneen

En lille klat forår i sneen

Jeg er lidt heldig, synes jeg selv. Andre ville måske mene det modsatte. Men jeg er faktisk ret glad for naboens store smukke birketræ, der står ret tæt på vores have. Det står nemlig så tæt, at det om sommeren bidrager med let flimrende og stemningsfuld halvskygge i den del af haven og om vinteren med birkeris, der dratter ned i blæsevejr.

Ganske gratis materiale til fine kranse – slet ikke dårligt. Selvfølgelig er der en del blade at feje op i efteråret, men det er der også fra vores egne træer. Jeg fejer gerne lidt blade, når jeg til gengæld får masser af dekorationsgrene og dejlig stemningsfuld halvskygge om sommeren <3

Enkel forårs dekoration

Birkeris, en efeuranke, 2 mini påskeliljer og lidt drivtømmer bundet sammen med vindseltråd = En lille klat forår i haven.

 

Smuk og enkel indendørs dekoration med mini påskeliljer finder du her