Før & efter

 

Ferie ♡

Tiltrængt og længe ventet! Men sådan synes jeg altid det føles den sidste tid, inden man endelig kan gå fra på arbejdet. Som om man bare trænger ekstra meget.

I weekenden har jeg været i gang med et af den slags projekter jeg bare elsker. Før og efter. “Fra skrot til slot”. Fra yt til nyt.

Jeg har været så heldig at få fingre i en fin gammel Morsø støbejernsgrill. Mine forældre havde den stående halvglemt i gemmerne. Efter en grundig omgang med stålbørsten og en gang sort maling, af den slags, som tåler ekstra høje varme grader, er den gamle grill kommet til ære og værdighed igen.

Nu er jeg virkelig ferie-klar og planlægger mange dejlige grillaftener i haven med lækre småretter over gløderne. Eller gode, godt grillede ringriddere med min allerbedste hjemmelavede kartoffelsalat til. Sommerferie når det er allerbedst.


Her i hyggekrogen skal den gamle grill bestemt blive til glæde igen

Grillen har fået en ordentlig omgang med stålbørsten. Derefter har jeg slebet efter med et stykke sandpapir. For at binde slibestøvet, tørrede jeg efterfølgende grillen af med en fugtig klud. Malertape blev sat over stålet som ikke skulle males. Tilsidst en omgang spraymaling beregnet til at tåle ekstra høje varmegrader.

Selve grillristen ville jeg ikke male. Tænker det nok ikke kan være specielt sundt at tilberede mad på spraymaling. Derfor sleb og vaskede jeg den bare grundigt, for tilsidst at smøre den ind i en omgang olivenolie. Det fungerede ret godt.

​Der er noget særligt tilfredstillende over selv-gjorte resultater. Jeg er tilfreds med min “nye” grill.

 

 

2 kommentarer til “Før & efter”

  1. Hvor er den blevet fin,lige klar til ude mad i forhåbentlig dejligt sommervejr.
    Det lyder til at have været noget af et arbejde,men skønt at kunne få noget godt og brugbart ud af noget som måske ellers skulle smides væk.
    Jeg er vild med genbrug😊
    Rigtig god ferie😊🌞

  2. Tak 😀 Glæder mig så meget til ferie! Vi krydser fingre for dejligt vejr. Har det ligesom dig – jeg er også vild med genbrug, især når man kan få noget ud af kassable ting og sager 🙂

Der er lukket for kommentarer.