Fødselsdagsfest med gode garn-priser

God mandag på bloggen de damer.

Min hækle-skade er desværre brudt op igen. Øv! Selvforskyldt, javist. Men når mådehold rimer temmelig dårligt på min tilgang til tingene, er det, hvad der nødvendigvis ske.

Heldigvis har jeg allerede hæklet de fleste af denne måneds klude, og håber, at jeg kan lokke min mor, eller min datter, til at hækle den sidste. For at ligge opskrifterne på bloggen uden billeder, er skisme et nummer for kedeligt! Og når jeg har lovet en ny opskrift, hver fredag i januar, vil jeg gøre alt for at holde det. – Med billeder!

Indtil videre er planen at holde en uge, eller 14 dages pause fra hæklenålen og derefter satse på at alt er fint igen.

Fødselsdags priser hos Rito

Dagens indlæg bliver derfor ikke et hækle-indlæg, men et tip til at gøre en god garn-handel. Rito fejrer nemlig 6 års fødselsdag med nedsatte priser på alt garn og hobbytilbehør. Helt op til 80% besparelser på enkelte varer. Det er da et kig værd.

Se alle de gode priser lige her


Fødselsdagsspillet

Mangler du hverken garn eller hobby-tilbehør, kan du i stedet spille med i fødselsdagsspillet. Mange fine præmier og trøstepræmier er på højkant.

Held og lykke

2 kommentarer til “Fødselsdagsfest med gode garn-priser”

    • Tusind tak for din hilsen Dorte 🙂
      Det går heldigvis bedre, men jeg tænker lige at tage en uge mere i ro, så jeg ikke overbelaster armen/skulderen igen 🙂
      Vh. Anja

Der er lukket for kommentarer.