Firkant hæklet i dobbelt stangmasker

Nyeste projekt: Firkant hæklet i dobbelt stangmasker, blandt andet …

Forleden da jeg hang lidt ud på Drops Designs hjemmeside, faldt jeg over et billede, som så ualmindelig spændende ud. Et billede af et tæppe hæklet i skønne firkanter: De fedeste, grove og (på en måde) lidt tilfældige firkanter.

Da jeg fik nærlæst diagrammet viste det sig, at firkanterne primært var hæklet i dobbelt stangmasker, med fast- og luftmasker mellem omgangene. Derfor det lidt grove og tilfældige udseende.

Den opskrift var jeg naturligvis selvskrevet til at afprøve! Men da jeg jo er allergladest for at hækle i bomuldsgarn og med min lille tynde nål, måtte den afprøves med det. Hvilket heldigvis snildt kan lade sig gøre.

Firkanterne er ualmindeligt pæne, på den her lidt grove, tilfældige måde. Synes de sorte fastmasker mellem omgangene ligner lidt store og sjuskede sting! Jeg er fan, og tænker at bruge mine til et håndklæde eller en sofapude.

Hvad synes I?

Se med længere nede for link til opskrifter og garn

Se også: Hækleopskrift på firkanter med rund midte

Firkant hæklet i dobbelt stangmasker

Firkant hæklet i dobbelt stangmasker

Billede, diagram samt gratis opskrift på firkanterne finder du HER

Garn & garnshopping

Affiliate-links

Jeg har før anbefalet Rito.dk, som den bedste garnpusher på markedet! Og jeg gør det gerne igen. For de har vitterlig nettets bedste garnpriser og hurtigste levering. Tag bare et kig. At kigge koster gratis.

Jeg har hæklet mine firkanter i Drops bomuldsgarn 8/4 samt nål 2,5. Ved brug af bomuldsgarn og nål 2,5 – 3, måler firkanterne ca 10 x 10 cm

Den oprindelige opskrift foreskriver Drops big delight. Uldgarn som changerer smukt i farverne, samt nål nr 6. Firkanterne er i originalen brugt til et virkelig smukt tæppe.

4 kommentarer til “Firkant hæklet i dobbelt stangmasker”

  1. De er rigtig fine og ja, lige når man kigger på dem, så ser de på en måde lidt rodede ud,men på den anden side er de alligevel så flotte.En sjov fornemmelse😊
    Kan sagsten se en pude eller andet af dem.
    God aften😊

Der er lukket for kommentarer.