Ferie tid

Som overskiften antyder, er tiden inde til en lille ferie for mit vedkommende. En lille offline ferie fra bloggen og andre social medier.

Jeg er generelt rigtig glad for at blogge: Jeg er vild med at dele, at finde på, at fotografere og alt det andet som hører med til at producere opskrifter og indlæg.

Samtidig værdsætter jeg dialogen med jer, der læser med, uendelig meget. Ligesom jeg er fascineret og optaget af alt de tekniske bag bloggen. I al beskedenhed er jeg også temmelig stolt af den samling opskrifter, billeder og ideer jeg gennem tiden har fået samlet her på adressen.

Når det så er sagt, værdsætter jeg også mine små offline ferier. Jeg tror på helsen i at koble fra skærmen med mellemrum. Jeg tror på, det virker befordrende for kreativiteten at give hjernen en pause og lave noget helt andet.

Og den pause har jeg brug for nu.

Af hjertet tak. Tak fordi I læser med, tak fordi I kommenterer og deler <3

Vi ses igen i uge 10

Karse i kop
Karse i smukke gamle kopper

Karse i smukke gamle kopper

At gå på genbrugsjagt efter smukke gamle kopper til at så karse i, er en virkelig hyggelig og nem lille ferie idé som jeg varmt kan anbefale. Man bliver glad helt ned i maven af at se på sådan et arrangement <3

Hele indlægget om karse i kopper kan du se HER

8 kommentarer til “Ferie tid”

    • Tusind tak, glæder mig også til en offline periode. Synes det er lettere at fordybe sig, når man ikke er “på” hele tiden 🙂

Der er lukket for kommentarer.