Fenja vest mini, 3 mdr. – 24 mdr.

Hvor har jeg dog glædet mig til at udgive denne opskrift: Den kære Fenja vest mini til de allermindste er færdig

Min Fenja vest til damer har været, og er stadig, et kæmpe hit. Med god grund, synes jeg jo selv. En vest er genial det meste af året og derudover synes jeg den er smuk! Ganske enkelt smuk. Samtidig er jeg helt enormt bevæget, glad og også lidt stolt over, at jeg ikke er ene om at elske den vest, men at den faldt i præcis ligeså god jord hos jer.

Ydmygheden over alle de solgte opskrifter og smukke billeder jeg har modtaget fra jer er gigantisk, og interessen for mit design overvældende. Overvældende vidunderligt! Af hjertet tak!

Jeg håber, at Fenja vest mini vil falde i lige så stor smag hos jer. Selv synes jeg den er fuldstændig bedårende og helt perfekt her til foråret. Og hvor er det dog herligt, hurtigt og nemt at hækle i babystørrelser.

For at fuldende den lille Fenja familie, har jeg også lavet en opskrift på Fenja vest junior, men den skal lige retur fra test, inden den er klar til udgivelse. Så stay tuned.

Fakta om opskriften herunder

Fenja vest mini

Fakta om opskriften

Reklame-link

Vesten kan hækles i størrelse: 3 mdr. (6 mdr.) 12 mdr. (24 mdr.)

Vestens overvidde: 48 (51) 57 (63) cm

Længde fra skuldersøm og ned: 27 (29) 30 (33) cm

Nålforslag: 3 – 3,5 eller den nål der skal til for at opnå hæklefastheden

Vestens hæklefasthed: 24 stgm, 13 rækker = 10 x 10 cm

Lær hvordan du måler din hæklefasthed her

Vejledende garnforbrug: 75 (100) 150 (150) g. Infinty hearts baby merino, som har en løbemeter på 170 m pr. 50 g.

Jeg har brugt farve 08 brun.

Så længe hæklefastheden overholdes, kan vesten fint hækles i andet garn.

Konstruktion: Vesten hækles på den lange led i 2 dele, et forstykke og et bagstykke, som efterfølgende hækles eller syes sammen.

Til sidst hækles ribkanterne langs halsen, ærmegab og vestens nederste kant. Ribkanterne hækles direkte på. Ingen påsyning.

Sværhedsgrad: Let øvet

For at hækle vesten skal du kunne: Luftmasker, kædemasker, fastmasker, stangmasker, dobbelt stangmasker, halvstangmasker, halvstangmasker hæklet i bagerste maskeled. Strukturen der hækles på forstykket kan du se video af HER

Køb opskriften med PayPal

Opskriften kan købes til download via PayPal i Eponas butik

Køb opskriften med MobilePay

Har du ikke en PayPal konto, kan du købe opskriften via Mobilepay. Send mig blot en mail med navnet på den opskrift du ønsker at købe, og jeg mailer opskrift som PDF fil, samt nummer på Mobilepay retur til dig.

Husk at skrive at det er “mini” udgaven du ønsker at købe

Opskriften koster 35 kr.

Jeg tjekker mail, mindst én gang i døgnet!

eponasdagbog@gmail.com

Fenja vest mini
Mini & Junior

2 kommentarer til “Fenja vest mini, 3 mdr. – 24 mdr.”

Der er lukket for kommentarer.