Etik

Etik og reklamepolitik

Jeg bestræber mig på at optræde etisk på nettet. Hvilket vil sige, at jeg i hvert indlæg henviser til de sider og opskrifter jeg har brugt, medmindre de er mine egne.

De fleste af opskrifterne er dog mine. Jeg holder af at afprøve og udvikle, – og designer allerhelst mine egne opskrifter.

Langt de fleste ideer, opskrifter og vejledninger her på Eponas Dagbog er til fri afbenyttelse på eget ansvar. Derudover har jeg et lille udvalg af købe-opskrifter, som du kan erhverve til meget rimelige priser. Dem finder du i butikken.

Prof vs. amatør

Da jeg på ingen måde er professionel udvikler, men udelukkende en glad amatør, har jeg valgt at de fleste af mine opskrifter er gratis. Netop af den grund, laver jeg som regel kun (beklædnings)opskrifterne i én til 2 størrelser, ofte med beskrivelse af, hvordan en given bluse kan øges i størrelse.

Ligesom jeg heller ikke kan udelukke, at der indimellem kan være uheldige formuleringer (som mest giver mening i mit eget hoved). Men jeg øver mig hele tiden og synes det er sjovt. Heldigvis er I rigtig søde til at skrive, hvis der er ulogiske formuleringer eller lign. Bliv endelig ved med det.

Selvom opskrifterne er ganske gratis, forventer jeg dog, at du husker at linke tilbage hertil, hvis du viser ideer og opskrifter herfra på din blog eller andre sociale medier. På Instagram vil jeg elske at se, hvad du har lavet under hashtagget #eponasdagbog.

Alle billeder og al tekst er mine, med mindre andet er angivet. Spørg, hvis du gerne vil låne, så finder vi ud af det.

God fornøjelse, jeg håber du vil lade dig inspirere.

Reklamepolitik

Affiliate-links

Eponas Dagbog er primært mit hobby projekt. Jeg elsker alle kreative projekter. Jeg elsker at fotografere og jeg elsker at dele og udveksle kommentarer og inspiration her på bloggen.

Når det så er sagt, benytter jeg mig også indimellem af affiliate-links. Affi-… hva’ for noget, tænker du måske.

Lad mig forklare:

I et indlæg vil det altid fremgå, hvis der indgår Affiliate-links, eller andre reklame-links.

  1. For det første er det lovgivningsbestemt, at det skal fremgå, hvis indlægget indeholder reklame i form af affiliate-links
  2. For det andet, synes jeg selv det er mest fair, tydeligt at gøre opmærksom på det. Så vælger du selv, om det er noget for dig.

Men hvad er affiliate-links så? 

Det fungerer på den måde, at jeg linker til en side, ofte en net-butik. Ihvertfald en butik, som også sælger online. Trykker du på linket, får du stillet din nysgerrighed og ser samtidig, hvad det er jeg anbefaler. At kigge koster gratis!

Som affiliate-partner (mig), tjener jeg kun en vis procentdel, hvis du beslutter dig for at købe noget det pågældende sted.

Som sidebemærkning, kunne jeg ikke drømme om at anbefale dig noget, som jeg ikke selv bruger og køber.

Sponsorerede indlæg

Jeg skriver gerne sponsorerede indlæg. Jeg synes det er en super god måde at præsentere jer, og mig selv, for nye og måske anderledes produkter.

Dog takker jeg udelukkende ja til sponsoreringer, såfremt produktet/ydelsen er relevant og helt rigtig i forhold til de emner som normalt findes på Eponas dagbog. Indlæggene vil altid være mærket: “Sponsoreret indhold” lige under overskriften.

Eksempler på sponsorerede indlæg kan du se HER

Kontakt: eponasdagbog(a)gmail.com

Copyright © 2016 – 20