Etik

Etik og reklamepolitik

Jeg bestræber mig på at optræde etisk på nettet. Hvilket vil sige, at jeg i hvert indlæg henviser til de sider og opskrifter jeg har brugt, medmindre de er mine egne.

Langt de fleste af opskrifterne er dog mine. Jeg holder af at afprøve og udvikle, – og designer allerhelst mine egne opskrifter.

Alle DIYs og vejledninger her på Eponas Dagbog er til fri afbenyttelse på eget ansvar. Ligeså er mange af hækle- og strikkeopskrifterne. Dog forventer jeg, at du henviser til min blog, hvis du viser billeder af ting, lavet efter mine vejledninger og gratis-opskrifter på sociale medier og lign.

  • Og husk så lige, at du ikke har tilladelse til at sælge produkter lavet efter mine opskrifter uden min skriftlige tilladelse. Ærlig talt, føler jeg mig en smule til grin, når jeg ser andre tjene penge på de gratis-opskrifter jeg har brugt lang tid på at udvikle og nedskrive, og forøvrigt ikke selv har tjent en krone på!

Købeopskrifter vs. gratisopskrifter

Gratis opskrifterne kan ofte kun hækles i et begrænset størrelsesudvalg, ligesom flere af opskrifterne er “gamle” og mangler angivelse af hæklefasthed, maskeantal osv. Mange af de ældre opskrifter er mest tænkt som vejledende ideer.

Købeopskrifterne er meget mere udførlige med præcise maskeantal, hæklefastheder og kan hækles i flere størrelser.

Købe-opskrifterne finder du her

Reklamepolitik

Affiliate-links

Eponas Dagbog er primært mit hobby projekt. Jeg elsker alle kreative projekter. Jeg elsker at fotografere og jeg elsker at dele og udveksle kommentarer og inspiration her på bloggen.

Når det så er sagt, benytter jeg mig også indimellem af affiliate-links. Affi-… hva’ for noget, tænker du måske.

Lad mig forklare:

I et indlæg vil det altid fremgå, hvis der indgår Affiliate-links, eller andre reklame-links.

  1. For det første er det lovgivningsbestemt, at det skal fremgå, hvis indlægget indeholder reklame i form af affiliate-links
  2. For det andet, synes jeg selv det er mest fair, tydeligt at gøre opmærksom på det. Så vælger du selv, om det er noget for dig.

Men hvad er affiliate-links så? 

Det fungerer på den måde, at jeg linker til en side, ofte en net-butik. Ihvertfald en butik, som også sælger online. Trykker du på linket, får du stillet din nysgerrighed og ser samtidig, hvad det er jeg anbefaler. At kigge koster gratis!

Som affiliate-partner (mig), tjener jeg kun en vis procentdel, hvis du beslutter dig for at købe noget det pågældende sted.

Som sidebemærkning, kunne jeg ikke drømme om at anbefale dig noget, som jeg ikke selv bruger og køber.

Sponsorerede indlæg

Jeg skriver gerne sponsorerede indlæg. Jeg synes det er en super god måde at præsentere jer, og mig selv, for nye og måske anderledes produkter.

Dog takker jeg udelukkende ja til sponsoreringer, såfremt produktet/ydelsen er relevant og helt rigtig i forhold til de emner som normalt findes på Eponas dagbog. Indlæggene vil altid være mærket: “Sponsoreret indhold” lige under overskriften.

Eksempler på sponsorerede indlæg kan du se HER

Kontakt: eponasdagbog@gmail.com

Copyright © 2016 – 23