Etik og reklamepolitik

Jeg bestræber mig på at optræde etisk på nettet, hvilket vil sige, at jeg i hvert indlæg henviser til de sider og opskrifter jeg har brugt, medmindre de er mine egne.

Alle ideer, opskrifter og vejledninger her på Eponas Dagbog er til fri afbenyttelse på eget ansvar. Dog sætter jeg pris på, at du husker at linke tilbage til mig, hvis du viser ideer og opskrifter herfra på din blog, hjemmeside eller andre sociale medier.

Alle billeder og al tekst er mine, med mindre andet er angivet. Spørg, hvis du gerne vil låne, så finder vi ud af det.

Finder du fejl i opskrifter, guides eller lign. hører jeg selvfølgelig meget gerne om det.

God fornøjelse, jeg håber du vil lade dig inspirere.

Reklamepolitik

Affiliate-links

Eponas Dagbog er primært mit hobby projekt. Jeg elsker alle kreative projekter. Jeg elsker at fotografere og jeg elsker at dele og udveksle kommentarer og inspiration her på bloggen.

Når det så er sagt, benytter jeg mig også indimellem af affiliate-links. Affi-… hva’ for noget, tænker du måske.

Lad mig forklare:

I et indlæg vil det altid fremgå, hvis der indgår Affiliate-links, eller andre reklame-links.

  1. For det første er det lovgivningsbestemt, at det skal fremgå, hvis indlægget indeholder reklame i form af affiliate-links
  2. For det andet, synes jeg selv det er mest fair, tydeligt at gøre opmærksom på det. Så vælger du selv, om det er noget for dig.

Men hvad er affiliate-links så? 

Det fungerer på den måde, at jeg linker til en side, ofte en net-butik. Ihvertfald en butik, som også sælger online. Trykker du på linket, får du stillet din nysgerrighed og ser samtidig, hvad det er jeg anbefaler. At kigge koster gratis!

Som affiliate-partner (mig), tjener jeg kun en vis procentdel, hvis du beslutter dig for at købe noget, på den pågældende side.

Som sidebemærkning, kunne jeg ikke drømme om at anbefale dig noget, som jeg ikke selv køber.

De sider jeg oftest benytter mig af affiliate-links til er:

Bog & Idé – Boghandel (som de fleste nok kender), med en fin online-del

Rito.dk – Garn og hobby. Net-butik med stort udvalg og en super hurtig levering

Begge kendte og anerkendte net-butikker med hurtig levering og styr på tingene. Jeg ser primært de affiliate-links som en “ekstra service” og inspiration. Køber du noget er det fint, køber du ikke noget, er det også fint 🙂

Copyright © 2016 – 18