Eponas dagbog fylder 6 år – Giveaway

Tænk, jeg synes næsten lige jeg skrev 5 års fødselsdagsindlægget … Hvor er tiden dog gået stærkt. Men den er god nok, bloggen fylder 6 år i denne måned. Vildt! – Og vildt dejligt.

Vildt er det også, hvor stor Eponas dagbog har vokset sig i løbet af de 6 år: 705 blogindlæg, 62 hækleopskrifter i webshoppen og over 150 gratis opskrifter fordelt rundt på bloggen er det blevet til i løbet af den tid! Indrømmet, det havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, den April dag for 6 år siden, da jeg postede mit allerførste indlæg.

Men jeg fandt i den grad min passion. En enorm og altopslugende passion. Og jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige jer alle en kæmpe tak. Tak fordi I er med til at dele en fælles hækle-passion. Tak for hver og en af jer, der læser med. Tak for hver en kommentar. Tak for hver en solgt opskrift. Tak for hvert et billede, hvert et link og enhver feedback rundt på de sociale medier.

Bare tak!

Giveaway, her på bloggen og på Instagram

Men tak alene er ikke nok. En 6 års fødselsdag skal naturligvis fejres. Da jeg ikke rigtig har mulighed for at invitere jer alle til en fysisk fødseldagsfest, selvom det kunne være så enormt hyggeligt, må festen være en digital én af slagsen.

Giveaway

Derfor udlodder jeg nu 3 hækleopskrifter på den lille Silver sommer cardigan, som kan blive din kvit og frit.

For at deltage i lodtrækningen om de 3 opskrifter, skal du:

 • Skrive en fødseldagshilsen i kommentarfeltet her på bloggen, eller du kan smutte over på Eponas Instagram og deltage der. Du er også velkommen til at deltage begge steder.
 • Jeg trækker de 3 vindere på tirsdag d. 19.04.22
 • Vinderne får direkte besked

NB: Hvis det er første gang du kommenterer her på bloggen, vises din kommentar ikke straks.

Rigtig god påske

20 kommentarer til “Eponas dagbog fylder 6 år – Giveaway”

 1. Et STORT tillykke og et HØJT HURRA skal Eponas dagbog ha’ her på din 6 års fødselsdag 🇩🇰🧶🇩🇰🧶🇩🇰🧶
  Og tak for dig og dine fine opskrifter 🥰

 2. Hej tillykke med de 6 år du har nogle rigtig gode opskrifter , som man kan finde ud af
  Hilsen Jette

 3. 🇩🇰Tillykke med fødselsdagen og tak for mange fine opskrifter, smukke ting du laver 🇩🇰

 4. 🇩🇰Tillykke med fødselsdagen og tak for de mange fine opskrifter, smukke ting du laver 🇩🇰

 5. Stort tillykke med 6 år nyder læse din opslag og bruger tit din opskrifter 🥰🎂❤️

 6. Tillykke med de første 6 år. Jeg har allerede godt i gang med flere af dine fine opskrifter til børnebørnene ❤️

 7. Hip hip HURRAAAA – tak for gode input og fantastiske gode opskrifter !! må du “leve” mange år endnu 🙂

Der er lukket for kommentarer.