Endnu et hæklet håndklæde

Kategorier Hækle
Hæklet håndklæde

Sådan! Endnu et hæklet håndklæde har set dagens lys.

Så slap de fleste af mine garnrester og det meste af min tålmodighed op.
Ikke flere firkanter til mig i denne omgang! Endnu et hæklet håndklæde kan tilføjes samlingen.

Jeg ved ikke om det nogen sinde vil lykkes mig at hækle et helt tæppe, men så må mindre gøre det. Faktisk er det helt okay, for jeg er super fornøjet over de hæklede køkkenhåndklæder. Synes de er så smukke og glæder mig over dem, hver gang jeg tørrer hænderne. Og så pryder de i køkkenet på en helt anden måde end de købte frottéhåndklæder.

Selvgjort er altså bare velgjort! Sådan er det bare … 🙂

Opskriften på firkanterne med rund midte finder du i indlægget her

Jeg har brugt 12 firkanter til mit håndklæde, som derefter er hæklet sammen med fastmasker fra vrangsiden (firkanterne ligger ret mod ret) i bageste maskeled.

Til sidst har jeg hæklet 2 omgange fastmasker omkring hele herligheden, og afsluttet med en omgang bestående af 1 fastmaske, 2 luftmasker, 1 fastmaske, 2 luftmasker og så fremdeles. Fastmaskerne har jeg hæklet i hver anden maske.

Hæklet håndklæde

Ha nu en skøn weekend

Hæklet håndklæde af firkanter med rund midte

 

3 tanker om “Endnu et hæklet håndklæde

Jeg sætter stor pris på din kommentar