Endnu et hæklet Cirkeline håndklæde

Jeg er jo svært glad for min Cirkeline firkant, – den enkle hæklede firkant med den runde midte. Synes de er perfekte til håndklæder, tæpper og tasker! Samtidig er de geniale til restehækling.

Denne gang har jeg dog hæklet et håndklæde, hvor den runde midte ikke har sin egen farve. For alligevel at fremhæve den runde del, har jeg istedet hæklet maskerne i bagerste maskeled, hvilket også giver en rigtig god effekt.

Cirkeline håndklæde

Hæklet Cirkeline håndklæde

Reklame-link

Mine firkanter er hæklet sammen med kædemasker fra retsiden (Billedeguide finder du her). Firkanterne kan ligeledes syes sammen, hvis man foretrækker det.

Håndklædets kant er hæklet af, først en omgang fastmasker og derefter en omgang halvstangmasker. I fastmaskeomgangen har jeg sprunget over 10 m i toppen af håndklædet og i stedet hæklet 12 lm som hank.

I 2. kant omg. (med halvstangmasker) er der hæklet 15 hstgm om de 12 lm.

Hæklet Cirkeline håndklæde

Andre smukke håndklæder med Cirkeline firkanten, kan du se ved at følge links herunder.

Andre håndklæder efter samme opskrift, hvor den runde midte er hæklet med én farve og den firkantede del med en anden, kan du se HER og HER

En variant af firkanten, hvor den runde del er hæklet som et bamse ansigt, kan du se HER – Så fine til et babytæppe.

Den runde midte er udelukkende hæklet i bagerste maskeled

Værsgo’
Du er så hjertelig velkommen til at benytte alle mine gratis opskrifter, men jeg forventer til gengæld at blive krediteret med et link, hashtag eller omtale, hvis du viser ideer eller opskrifter herfra på din egen blog eller sociale medier.

6 kommentarer til “Endnu et hæklet Cirkeline håndklæde”

Der er lukket for kommentarer.