Endnu engang opdatering og omstrukturering

Det er så som så, hvor meget jeg har hæklet denne weekend. Her hos mig er tiden i stedet gået med at rode med teknikken bag bloggen.

Som I ved, synes jeg det er morsomt at nørde alt det tekniske, men jeg må også indrømme, at jeg synes det har været massivt de seneste måneder.

Som I også ved, kostede udfordringerne med Pinterest både blod, sved og tårer samt en hel masse omstrukturering af Eponas dagbog. Heldigvis gik alt i orden, og set i bakspejlet var jeg måske lige hurtig nok på aftrækkeren, da jeg nedlagde Eponas webshop.

I parentes bemærket, ville jeg indimellem ønske, at jeg var en smule mindre handlingsorienteret, og lidt bedre til at slå koldt vand i blodet. Men så længe der er liv, er der håb, så måske lærer jeg det engang.

…. Men ihverfald har jeg endnu engang lavet om på bloggens struktur …

Så Eponas butik kører igen

Derfor er det nu igen muligt at købe opskrifter til download med en PayPal konto.

Det var vist egentlig bare det jeg ville sige …

Og nå ja, selvfølgelig … Har man ikke en PayPal konto, er man stadig mere end velkommen til at købe opskrifter via mail og MobilPay.

Tag endelig et kig i butikken. Feedback er som altid velkommen.

… Og NU vil jeg hækle, rigtig god mandag til jer

2 kommentarer til “Endnu engang opdatering og omstrukturering”

Der er lukket for kommentarer.