En sensommer krans

En af de måder jeg slapper allerbedst af på, er når jeg skaber noget med mine hænder.

Om det er syning, tegning, hækling, madlavning eller som i dag, at binde en krans i haven, er ikke så vigtigt. Mest det, at arbejde kreativt med tankerne og hænderne, samtidig med at nyde både processen og det færdige resultat. Det er virkelig en stor glæde. I perioder er jeg mere optaget af det ene frem for det andet. Lige for tiden, er det kranse og haveudsmykning der er en af yndlingsaktiviteterne.

Jeg har længe haft et godt øje til de forskellige bær vi har i haven. Synes de gør sig så godt i forskellige dekorationer. Jeg har bundet en krans af efeublade, hvidtjørnbær og blade, blodmirabelle og så nogle bær, hvor jeg faktisk ikke er sikker på navnet. Kransen har jeg hængt op i det gamle pæretræ, den ser så smuk ud mod træets grove bark.

En sensommer krans
Sensommer krans

Min sensommer krans er bundet med vindseltråd, på et meget kraftigt stykke aluminiumstråd. En halmkrans eller grenris er også gode og velegnede at binde på.

Kransen holder sig bedst og længst, hvis man hovedsaligt anvender forskellige bær, blade fra tjørn, efeu, buxbom, kristtjørn, sankthans urt og andre planter med lidt mere “stive” blade, der ikke så hurtigt klasker sammen. Alternativt kan kransen ligges i et fad eller en opsats med lidt vand.

En sensommer krans

 

4 kommentarer til “En sensommer krans”

  1. Tak. Ja, jeg har tit gang i en del ting 🙂 Det er virkelig min allerbedste måde at slappe af og tanke ny energi, at bruge hænderne til sjov madlavning eller kreative sysler 🙂 Kender I andre det?

Der er lukket for kommentarer.