En lille solstråle …

Forhåbentlig bliver dette indlæg det sidste i Pinterest føljetonen. (De øvrige indlæg kan læses HER, HER og HER)

I det nuværende, uhyggelige og virkelig skræmmende, Corona perspektiv, er det naturligvis blot en lillebitte ting, men ikke desto mindre en lille solstråle. – Og en kæmpe lettelse for Epona og jeg.

I sidste uge skrev jeg endnu engang til Pinterest, og denne gang blev jeg ikke pure afvist. I stedet lyttede de og ophævede derefter blokeringen!! Ja sørme! Jeg er simpelthen så glad og lettet. Tænk sig, det kan virkelig lade sig gøre at komme igennem til et kæmpestort amerikansk foretagende, også selvom man blot er en lillebitte dansk blog ♡

Det er en mægtig lettelse at slippe af med prædikatet spam. For er der noget Eponas dagbog ikke er, og aldrig har været, så er det spam! Jeg bestræber mig altid på at levere indhold af god kvalitet og prioriterer online-sikkerhed vældig højt …

Alt i alt, en rigtig happy ending historie …

Tak fordi I er jer ♡

12 kommentarer til “En lille solstråle …”

Der er lukket for kommentarer.