Må jeg byde på en kop karse eller 2 …
… Sådan som afslutning på den allersidste vintermåned (helt teoretisk og iflg. kalenderen, altså!).
Tak februar … tak for fint sne, men det er nok nu (!), tak for flere smukke frostkIare og solrige dage. Tak for fastelavn. Fastelavnsboller, ikke mindst. På trods af alt det fine du bød på, tak fordi du alligevel er kort ♡
I morgen ringer det ind til forår! Derfor er dette indlæg dedikeret de små grønne indendørs spirer.
Selvom marts måske ikke automatisk er lig med forår, ikke i praksis ihvertfald (og især ikke pt!), begynder det at krible i mine fingre. Det kribler og krabler for at putte frø i jord og se dem spire. Har I det lige sådan?
Snart er det tomateksperimenternes tur, men da de skal vokse på friland, er jeg nødt til at vente lidt endnu med at så mine eksperiment-frø. Jeg vender tilbage med en update på tomateksperimenterne på et senere tidspunkt.
Indtil da er karse et fint alternativ. Den tilfredsstiller trangen, og så pynter den noget så fornøjeligt.
Karse i kop
Karse i kop er et fint og super nemt lille dekorativt element i køkkenet, – og på maden. Derudover er det intet mindre end skønt, at gå rundt i genbrugsbutikken og udvælge fine eller sjove kopper. Helt skørt så mange forskellige, der er at vælge imellem.
- Fine genbrugskopper
- Karsefrø
- Vat
Vat i kop, vand i kop, karsefrø i kop. Voila, karse i kop ♡
Hold på hat & briller
Bedste onsdag til jer
Sikke en fin idé – ofte er det jo de mest enkle ideer, som er sødest.
Har tit sået karse, men da aldrig i en kop – tak for inspiration.
Præcis 🙂 De smukke gamle kopper er super fine med småt grønt.
Som sidebemærkning, som jeg ikke fik skrevet i indlægget, er gamle kopper også rigtig fine med Vintergækker, Erantis og Krokos … 😀
*Må jeg byde på en kop karse 🙂 : Ej hvor er det en god ide, som kan bruges af alle og godt ser det jo ud.
Ha en god dag
Ja, de er lidt søde 😀 Lige pt. eksperimenterer jeg med karse i alt fra gamle saltkar, askebægre og kopper 😀 Så dejligt med lidt friskt og grønt.
Også en delig dag til dig