Efterårshæklerier med rabat

Indeholder affiliate-link
Wow! De seneste aftener har jeg syslet lidt med en opskrift på et hæklet hjerte, jeg har i tankerne (Ikke helt nemt, sådan set, men det skal nok lykkes)
Midt i processen er jeg så også løbet tør for bomuldsgarn – derfor bliver indlægget idag et lille udsalgstip jeg vil dele med jer istedet.
Rito, hvor jeg stort set altid køber garn, holder nemlig stort udsalg på rigtig mange garntyper, bøger og andet hobbygrej. Blandt andet 9 kroners marked på mit elskede bomuldsgarn. Hvor heldigt var det ikke lige!?

Klik her for at se alle de gode tilbud

Nu er der bestilt nye forsyninger og heldigvis plejer de at være ekstremt vakse ved havelågen, så jeg satser på at være videre med hjerte-eksperimentet i morgen.
God shoppelyst 🙂

 

2 kommentarer til “Efterårshæklerier med rabat”

  1. Hejsa. Jeg handler bla også hos Rito og må indrømme, at de har alt, alt for mange fristelser. Tak for din kommentar hos mig idag. Ked af, at jeg ikke kunne linke til trøjen jeg viser, men har sat andet link ind til en strikkebog, som jeg ved har en trøje strikket på næsten samme måde. God dag til dig

  2. Yay, tusind tak, jeg skynder mig at hoppe over på din blog 🙂
    Vi er helt enige hvad Rito angår, der er super mange fristelser, heldigvis er de lidt billigere lige nu 🙂

Der er lukket for kommentarer.