Drops garn – Sommerudsalg

Er du ligesom jeg glad for Drops garn? I så fald kan jeg varmt anbefale dig at taget et kig hos Strikkes.dk. Lige nu har de flere forskellige Drops garner på sommerudsalg.

Lidt om reklame-links og sponsorering

Som bekendt får jeg jo mange ideer, – og designer og hækler i den forbindelse rigtig mange modeller. Hvilket kan være en stor udskrivning i garn. Derfor leder jeg altid efter gode garntilbud. Med vilje har jeg valgt, ikke at være sponsoreret af nogen. Jeg har prøvet. Men ærlig talt, for en lille blog som Eponas dagbog, synes jeg det indebar for meget arbejde og alt for lidt indtægt til mig. Derfor har jeg valgt det fra.

Når jeg laver reklameindlæg som her, er det noget der kaldes affiliate-links. Affiliate-links er en form for provisionsløn. Hvilket vil sige, at jeg tjener en vis procentdel, hvis du vælger at købe noget gennem linket. Det koster ikke ekstra for dig. Webshoppen betaler denne procentdel til mig, ud af deres eget overskud.

Jeg anvender udelukkende de affiliate-links som en form for service. Jeg oplyser, hvilke garner jeg har brugt i en opskrift, eller jeg finder et lækkert garn eller et godt tilbud, og vil gerne dele. Køber du noget, er det fedt. For i så fald tjener jeg en skilling. Køber du ikke noget, er vi lige gode venner af den grund. Her er absolut ingen tvang. Ligesom jeg bestemt kun anbefaler noget jeg selv køber og bruger! Og du kan roligt tage et kig. At kigge koster gratis.

Det blev en længere forklaring, men så fik vi de affiliate-links, jeg anvender her på bloggen, på plads 🙂

Sommerudsalg

Og så til det sommerudsalg og de links, indlægget egentlig skulle handle om:

Især faldt jeg over Drops Baby Merino, som jeg synes er vildt lækkert og meget anvendeligt.

Men tag et kig, der er mange flere sommertilbud hos Strikkes.dk

Dejligste eftermiddag til jer

Indlægget indeholder reklame-links